2019-05-16 09:42:42

Glazbeni odjel Ludbreg - ACCORDION FEST 2019. VARAŽDIN

ACCORDION  FEST  2019  VARAŽDIN

   23.03.2018. u Glazbenoj školi u Varaždinu održan je 3. po redu “Accordion Fest“. Sa puno entuzijazma i dobre volje organizirali smo i realizirali festival treću godinu za redom. Ideja ovog natjecanja je da se pruži prilika svim učenicima da nastupe ispred ocjenjivačkog suda, da im to iskustvo bude motivacija za daljnji rad i napredak, a isto tako i priprema za daljnja natjecanja.

Sudjelovali su i učenici Glazbenog odjela Osnovne škole Ludbreg i postigli zapažene rezultate:
 
A kategorija:
 
1. Karlo Delić 2. nagrada
2. Marin Vrban: 3. nagrada
 
B kategorija:
 
3. Tin Kosec: 1.nagrada
4. Matija Pongrac: 1.nagrada
5. Aleksandar Zember: 3.nagrada

Također školska natjecanja su oblici usavršavanja nastavnika kroz razmjenu pedagoških iskustava te upoznavanja s novim dostignućima na polju pedagoške prakse i interpretacije.

    Ta ideja prepoznata i nailazi na podršku od strane sve većeg broja mentora i učenika tako da je i ove godine ostvaren napredak u broju kandidata i škola. Sudjelovalo je 45 učenika iz 12 škola koji su se natjecali u četiri kategorije. 

  Članovi stručne komisije u sastavu Mag.art. Dr.phil. Ivana Cvetkovski(Hvatska), Emili Dokić,prof. (Hrvatska) i Amadej Herzog, MA(Slovenija)  su savjesno i korektno ocjenjivali, a u skladu s idejom samog natjecanja.

    Posebno hvala učenicima na marljivom radu, roditeljima koji su nam najveća podrška, kolegama mentorima koji su prepoznali i podržali projekt, Glazbenoj školi u Varaždinu i našem ravnatelju Davoru Matačiću koji je nam je pružio svu potrebnu potporu.

  Kolege koji su sudjelovali u realizaciji cijelog projekta Valentina Bašnec,prof. mentor i Saša Bastalec,mag.mus kao i učenici Nikola Hrupek i Sandro Saulić koji su se pobrinuli da sve ide prema planu.

   Iskustva i dojmovi su  pozitivni i sudjelovanje će ostati u lijepom sjećanju svima koji su sudjelovali na „Accordion Festu 2019“.

mentor: Kristijan Potočnjak,prof.
U nastavku klikom na OPŠIRNIJE možete pogledati fotografije.


Osnovna škola Ludbreg