preskoči na sadržaj
 

 

ŠKOLSKI ŠPORTSKI KLUB "LUDBREG"

 

šk. god. 2008./09.

ŠŠK "LUDBREG" OKUPLJA UČENIKE I UČENICE OD PETOG DO OSMOG RAZREDA U RAZLIČITIM SPORTSKIM GRANAMA. TO SU: NOGOMET, RUKOMET, KOŠARKA, ATLETIKA I STOLNI TENIS.

 

U tjeku godine odvija se živa sportska aktivnost. To su u prvom redu međurazredna prvenstva u nogometu, rukometu i košarci. Najbolji nastupaju na međuopćinskim, županijskim i državnim prvenstvima.

MEĐURAZREDNA PRVENSTVA

Do sada je odigrano međurazredno prvenstvo za učenike u nogometu u obje kategorije. Kod učenika petih i šestih razreda najbolji su bili učenici 5d. Kod starijih učenika prvo mjesto izvojevali su učenici 8d razreda. U rukometu je održano samo prvenstvo za učenice sedmih i osmih razreda. Prvo mjesto osvajaju učenice 7d razreda, predvođene najboljom igračicom i najboljim strjelcem Sarom Kolak. Prvenstvo se nastavlja natjecanjem učenika petih i šestih razreda.

MEĐUOPĆINSKA, ŽUPANIJSKA I POLUZAVRŠNA DRŽAVNA PRVENSTVA

Na županijskom prvenstvu u košarci, koje je održano u Petrijancu, muška ekipa osvaja odlično drugo mjesto i potvrđuje svoju višegodišnju kvalitetu u ovom sportu. Do sada su košarkaši osvojili čak 10 puta županijsko prvenstvo i po tome su najtrofejnija ekipa naše škole. Košarkašice osvajaju prvo mjesto na županijskom prvenstvu, koje je održano u Ludbregu. One nastavljaju daljnje natjecanje na poluzavršnici državnog prvenstva, koje će se održati u Bjelovaru. Predstoje međuopćinska natjecanja u rukometu za muške i ženske ekipe, te natjecanje u nogometu

 

POLUZAVRŠNO DRŽAVNO  PRVENSTVO U KOŠARCI

U Bjelovaru je 30. siječnja 2009. održano poluzavršno državno prvenstvo u košarci za učenice osnovnih škola. Varaždinsku županiju zastupala je OŠ "Ludbreg". U konkurenciji šest ekipa iz isto toliko županija, košarkašice ŠŠK  "Ludbreg" osvojele su odlično treće mjesto i potvrdile svoju kvalitetu.

MARTINA ŠTIMAC - KAPETANICA EKIPE 

 

 

SLIKE PRVAKA I NAŠIH JUNAKA !

 

 

 

PRVACI ŠKOLE U NOGOMETU - 8D

 

 

 

 

 

PRVACI SKOLE U NOGOMETU - 5D

 

 

 

 

PRVAKINJE ŠKOLE U RUKOMETU - 7D RAZRED

 

 

 

 

Košarkaške prvakinje

 

 

 

 

KOŠARKAŠI ŠŠK "LUDBREG" DRUGO MJESTO U ŽUPANIJI

 

 

 

 

 

 

MEĐUOPĆINSKO PRVENSTVO U RUKOMETU I NOGOMETU 

U Ludbregu je 5. 02. 2009. održano međuopćinsko prvenstvo za osnovne škole u rukometu. U muškoj i ženskoj konkurenciji bili su uvjerljivi rukometaši i rukometašice iz OŠ "Ludbreg". Obje ekipe stekle su pravo igranja na županijskom prvenstvu, koje će se održati 17.02. 2009. u Knegincu za muške ekipe i drugi dan u Ludbregu za ženske ekipe.

RUKOMETAŠICE ŠŠK "LUDBREG"

 

 

 

 

 

 

 

Nogometno prvenstvo održano je 12. 02. 2009. opet u Ludbregu. U prvoj utakmici sastali su se nogometaši Martijanca i Svetog Đurđa. Martijanec je pobjedio sa 2 : 0. U drugom polufinalu sastale su se ekipe Ludbrega i Veligog Bukovca. Ludbrežani pobjeđuju sa 5 : 0. U finalu sa sastaju Ludbreg i Martijanec. Ludbrežani slave sa uvjerljivih 7 : 0. Za treće mjesto bore se Veliki Bukovec i Sveti Đurđ. Pobjedu su odnjeli nogometaši iz Bukovca sa  2 : 1. Konačni redosljed: Ludbreg, Martijanec, Veliki Bukovec i Sveti Đurđ. Ludbrežani nastavljaju natjecanje na županijskom  prvenstvu 2.03.2009. u Varaždinu.

NOGOMETAŠI ŠŠK "LUDBREG"

 

 

 

 

 

ŽUPANIJSKO PRVENSTVO U RUKOMETU

ŽUPANIJSKO PRVENSTVO U RUKOMETU ZA MUŠKE I ŽENSKE EKIPE ODRŽANO JE 17. I 18. VELJAĆE U KNEGINCU GORNJEM I U LUDBREGU.

RUKOMETAŠI ŠŠK "LUDBREG" U KONKURENCIJI 12 ŠKOLA IZ VARAŽDINSKE ŽUPANIJE OSVOJILI SU 5 MJESTO SA JEDNIM NERJEŠENIM REZULTATOM I JEDNOM UVJERLJIVOM POBJEDOM. ZBOG NEDOVOLJNE GOL RAZLIKE  NISU SE USPJELI PLASIRATI U FINALE. PRVO MJESTO OPET SU OSVOJILI RUKOMETAŠI IZ IVANCA I PLASIRALI SE NA POLUZAVRŠNICU DRŽAVNOG PRVENSTVA

 

 

 

RUKOMETAŠICE OŠ "LUDBREG" OSVOJILE SU TREĆE MJESTO U KONKURENCIJI 10 OŠ IZ VARAŽDINSKE ŽUPANIJE. VEOMA LIJEPI USPJEH NAKON VIŠEGODIŠNJIH SLABIJIH REZULTATA U TOM SPORTU. PRVO MJESTO OSVOJILE SU RUKOMETAŠICE IZ V. OŠ IZ VARAŽDINA.

 

 

 

 

 

ŽUPANIJSKO PRVENSTVO OSNOVNIH ŠKOLA U MALOM NOGOMETU

U Varaždinu je u petak 20. 03. 2009. održano županijsko prvenstvo u malom nogometu za učenike osnovnih škola. U konkurenciji 16 ekipa ŠŠK "Ludbreg"  uvjerljivo je osvojio županijsko prvenstvo sa četri pobjede. Tako su nogometaši Ludbrega stekli pravo igranja na poluzavršnici državnog prvenstva, koje će se održati u Murskom Središću  u četvrtak 26. 03. 2009. Nadamo se novom uspjehu naših nogometaša.

NOGOMETAŠI ŠŠK "LUDBREG" - PRVACI VARAŽDINSKE ŽUPANIJE

 

 

 

 

KROS SPORTSKIH NOVOSTI

ZAGREB - NEDJELJA 26. TRAVANJ 2009.

 

 

 

 

JEZERO BUNDEK

Atletićari OŠ Ludbreg nastupili su na krosu sa ekipom od 48 učenika i učenica. U konkurenciji preko 4300 trkača i oko stotinjak škola iz cijele Hrvatske ekipe i pojedinci Ludbrega ostvarile su odlične rezultate.

 

 

U konkurenciji učenika sedmih razreda osvojeno je ekipno peto mjesto. Učenice sedmih razreda ekipno su bile šeste a učenice osmih razreda osme. U konkurenciji 97 osnovnih škola OŠ Ludbreg osvojila je ukupno sjajno 10 mjesto. Od pojedinaca posebno se je istakao Antonio Jalšić, koji je u konkurenciji tristotinjak trkača osvojio 7 mjesto.

 

 

 

 

EKIPA UČENIKA SEDMIH RAZREDA -  5 MJESTO

 

 

EKIPA UČENICA SEDMIH RAZREDA - 6 MJESTO

 

 

 

 

EKIPA UČENICA OSMIH RAZREDA - 8 MJESTO

 

 

 

START UČENICA ŠESTIH RAZREDA

 

 

 

 

 

LOGO ŠKOLE


KONTAKT

Osnovna škola Ludbreg

A.Kačića Miošića 17, 42230 Ludbreg

Tel; fax: 042/810-834

e-mail 1:

ured@os-ludbreg.skole.hr

e-mail 2:

os-ludbreg@osl.hr 


Upisi.hr


Žurni poziv 112

         


Projekt e - Škole

OKVIRNI VREMENIK PISANIH PROVJERA

U nastavku možete preuzeti datoteke OKVIRNOG VREMENIKA PISANIH PROVJERA za drugo obrazovno razdoblje 2016./2017.

U slučaju potrebe, učitelji zadržavaju pravo promjene termina, o čemu će učenici biti pravovremeno obaviješteni.

Želimo vam puno uspjeha! 


Raspored zvona

 


Raspored sati

Kutak za učenike

Kućni red škole


Oglasna ploča

Forum

Korisni linkovi

Hrvački klub LUDBREG

CERT
Računalna sigurnost
18.08.2017. 15:31
Otkrivene "zero day" ranjivosti u aplikaciji Foxit PDF Reader
Sigurnosni su stručnjaci otkrili dvije "zero day" ranjivosti (ranjivost za koju još nije izdana sigurnosna zakrpa) u aplikaciji Foxit Reader koja napadačima omogućava pokretanje proizvoljnog programskog koda na ciljanom računalu, osim u slučajevima kada korisnik zaraženu datoteku otvori u Safe Reading Mode funkcionalnosti. Prvu ranjivost, oznake CVE-2017-10951 , otkrio je sigurnosni stručnjak Ariele Caltabiano u suradnji sa skupinom Zero Day Initiative, a drugu, oznake CVE-2017-10952 , otkrio je sigurnosni stručnjak iz tvrtke Offensive Security Steven Seeley. Ove ranjivosti mogu biti iskorištene ako korisnik na računalu otvori posebno oblikovani zlonamjerni .pdf dokument koji se distribuira phishing porukama. Potencijalni udaljeni napadači ranjivosti mogu iskoristiti za izvršavanje proizvoljnog programskog koda. Foxit je navedene ranjivosti odbio zakrpati zato što vjeruju kako ne bi radile ispravno uz Safe Reading Mode funkcionalnost. Foxit je u izjavi naveo kako "Foxit Reader i PhantomPDF imaju ugrađenu "Safe Reading Mode" funkcionalnost koja je automatski uključena, a za koju vjeruju kako može uspješno zaštiti računalo od neautoriziranih JavaScript napada". Međutim, sigurnosni stručnjaci vjeruju kako ova funkcionalnost ne uklanja opasnost u potpunosti te smatraju kako bi napadači u budućnosti mogli zaobići ovu zaštitu te iskoristiti postojeće ranjivosti. Ako se služite aplikacijama Foxit Reader i PhantomPDF, svakako uključite funkcionalnost "Safe Reading Mode". Također, mogućnost napada možete umanjiti i isključivanjem opcije "Enable JavaScript Actions" unutar postavki zahvaćenih aplikacija. Korisnicima se preporuča da s posebnim oprezom na računala preuzimaju te otvaraju datoteke koje su primili iz nepoznatih izvora. 17.08.2017 thehackernews.com


Net-sigurnost
Lista linkova je prazna
preskoči na navigaciju