preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Školska liječnica

AMBULANTA u Novom Marofu, koja je zadužena za OŠ Ludbreg

dostupna na 

TEL. 611-042

SLANJE MEDICINSKE DOKUMENTACIJE 

-možete kontaktirati Dr. Tanju Obelić-Babok iz Varaždina

tel: 398 532

E-MAIL: tanja.obelic-babok@zzjzzv.hr

Radno vrijeme: SRI, ČET, PET ( PRIJEPODNE 7-13)

PON, UTO (POSLIJEPODNE 12:30 -19)

E usmjeravanje

SUV

SJEDNICA UČITELJSKOG VIJEĆA

 

Pravilnik o vrednovanju
SIGURNOST NA INTERNETU

Priloženi dokumenti:
SIGURNOST NA INTERNETU.pptx

E -DNEVNIK

 

KUTAK ZA UČITELJE

Kalendar
« Rujan 2020 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
Prikazani događaji

Brojač posjeta
Ispis statistike od 8. 9. 2019.

Ukupno: 140874
Ovaj mjesec: 12569
Ovaj tjedan: 2080
Danas: 145
Sigurniji internet

 

MZO
Upute za roditelje - SAMOIZOLACIJA UČENIKA

Poštovani roditelji!

Kako je sve više razreda i kolektiva koji se moraju stavljati u karantenu radi izloženosti COVID-19 pozitivnoj osobi, u privitak vam stavljam upute epidemiološke djelatnosti Zavoda za javno zdravstvo Varaždinske županije o provođenju mjera samoizolacije/karantene. Budimo svi odgovorni prema sebi i drugima jer o ponašanju svih nas ovisi širenje virusa.

Novosti

OBAVIJEST RODITELJIMA I UČENICIMA PREDMETNE NASTAVE- ONLINE NASTAVA

Poštovani roditelji i učenici!

Nastava za učenike od 5. do 8. razreda održavat će se u vremenu od 23.11. do 27.11.2020. na daljinu. 

Zbog većeg broja učitelja koji moraju u samoizolaciju radi pozitivnih učenika u razredu, nemoguća je  organizacija nastave.

Zato Vas još jedanput molim da učenicima svakodnevno mjerite tjelesnu temperaturu i ne šaljete ih u školu ako je temperatura povišena. Isto tako, ako učenici kašlju, kišu, šmrcaju i slično, ne šaljite ih u školu dok se ne izliječe.

O ponašanju svakog od nas ovisi hoće li ova situacija s koronom trajati duže ili kraće i hoće li zaraženih biti manje ili više.

Hvala na razumijevanju.

  :: opširnije :: 


objavio: ĐURĐA KLADIĆ  datum: 23. 11. 2020. 10:18

OBAVIJEST RODITELJIMA/SKRBNICIMA I UČENICIMA

Poštovani roditelji/skrbnici i učenici

Sutra, 4.11.2020., vraćamo se na nastavu u školu, svi osim onih koji moraju biti u izolaciji. Znači, razredna nastava ujutro, predmetna popodne.

S obzirom na nagli rast broja novozaraženih osoba Covidom-19 na području Varaždinske županije u proteklih nekoliko dana i na činjenicu da učestalo dolazi do ispadanja grupa i razreda iz obrazovno - odgojnog sustava, molim Vas da u školu, prema uputama epidemiologa, ne šaljete učenike koji kašljucaju i šmrcaju iako nemaju povišenu tjelesnu temperaturu jer su i to simptomi bolesti. Također molim da se temperatura i dalje redovito mjeri, a u slučaju povišene temperature kontaktirate liječnika.

Pozivamo vas da ne stvarate paniku, već da se strogo pridržavate mjera i pazite na sebe i druge. Zdravlje je najvažnije.

  :: opširnije :: 


objavio: ĐURĐA KLADIĆ  datum: 3. 11. 2020. 14:08

Mjesec borbe protiv ovisnosti 15. studeni do 15. prosinca

Povodom Mjeseca borbe protiv ovisnosti koji se obilježava u razdoblju od 15. studenog do 15. prosinca predstavljaju se rezultati EUROPSKOG ISTRAŽIVANJA O PUŠENJU, PIJENJU ALKOHOLA I UZIMANJU DROGA MEĐU UČENICIMA (ESPAD 2019) TE STANJA I TRENDOVA ZLOUPORABE DROGA

Link na rezultate: https://www.hzjz.hr/sluzba-promicanje-zdravlja/predstavljanje-rezultata-europskog-istrazivanja-o-pusenju-pijenju-alkohola-i-uzimanju-droga-medu-ucenicima-espad-2019-te-stanja-i-trendova-zlouporabe-droga/

 

  :: opširnije :: 


objavio: Ana Šamarija  datum: 19. 11. 2020. 11:55

Mala tribina - virtualni susret s književnicima Hrvojem Kovačevićem i Mladenom Kopjarom

U utorak, 17. studenoga učenici šestih razreda imali su priliku na Maloj tribini upoznati književnike Hrvoja Kovačevića i Mladena Kopjara. Susret je održan prvi školski sat putem videoprijenosa.

Hrvoje Kovačević voditelj je Male tribine, projekta Društva hrvatskih književnika, čiji je cilj organizacija književnih susreta za djecu i mlade radi poticanja čitanja. Mladen Kopjar predstavio nam je svoje knjige Sjena brončanog štakora, Čokoladne godine, Trenutak s Tanjom dok nam je iz knjige Suze za pingvine pročitao nekoliko zanimljivih ulomaka. Govorio nam je o svom pisanju, o sebi te o važnosti čitanja. Učenici su postavljali pitanja na koja su književnici rado odgovarali. Osim ozbiljnih, postavljali su im i šaljiva pitanja, a jedan je naš učenik ispričao i vic.

Bio je to zanimljiv i zabavan susret, jedno novo iskustvo naše virtualne današnjice.

Napisala: Nataša Sedlar, prof.

  :: opširnije :: 


objavio: Ana Šamarija  datum: 19. 11. 2020. 11:48

Naše lutke jesenske

U eTwinning projektu S lutkama rastem, igram se i učim učenici će se baviti istraživanjem kulturne baštine s naglaskom na lutkarstvu te izradi tradicijskih lutaka tijekom povijesti. 
U sklopu projekta izradili smo lutke od prirodnih (jesenskih) materijala. Kreativnost ruku povezali smo s jezičnom kreativnošću. Svaki je učenik u jednominutnom govoru predstavio svoju lutku - govoreći o njoj ili u obliku lutkina monologa. 


Naše lutke možete pogledati i poslušati o njima na poveznici
https://sites.google.com/d/13XIu83WTq-0z48EXfVbHcQGdhRxOZcyf/p/1DnrMGjNzugXN7zblV-NviTXVMCedmia7/edit

Sigurni smo da će vam se svidjeti!

  :: opširnije :: 


objavio: NATAŠA SEDLAR  datum: 30. 10. 2020. 21:05

Obavijest za roditelje i staratelje -pojava ušiju Vijest ima dokument u privitku

Poštovani roditelji, staratelji !

S obzirom na pojavu uši (ušljivosti) u školi, želimo vam skrenuti pažnju o potrebi pregleda glave i vlasišta vaše djece i ukućana. Ukoliko utvrdite kako dijete ili netko od ukućana  ima uši ili gnjide na vlasištu, potrebno je dijete ostaviti kod kuće i  odmah provesti neki od postupaka razušivanja vlasišta kod svih ukućana uz pomoć posebnih sredstava koje će vam preporučiti liječnik ili ljekarnik. 

Kao pomoć u tome, na poleđini ovog pisma šaljemo vam i upute epidemiologa Zavoda za javno zdravstvo Varaždinske županije. 

  :: opširnije :: 


objavio: Ana Šamarija  datum: 27. 10. 2020. 09:53

OBAVIJEST - ONLINE NASTAVA - PREDMETNA (UČENICI OD 5.-8. RAZREDA)

Poštovani roditelji i učenici!

OŠ Ludbreg od danas, 26.10.2020., prelazi na online-nastavu za učenike od 5. - 8. razreda.

Online - nastava trajat će do petka, 30.10.2020.

  :: opširnije :: 


objavio: ĐURĐA KLADIĆ  datum: 26. 10. 2020. 10:14

ŠTO JE DIGITALNI TRAG?

  :: opširnije :: 


objavio: Stiven Šijak  datum: 23. 10. 2020. 17:45

Office 365-Yammer Vijest ima dokument u privitku

Mole se svi učenici koji nisu obavili aktivaciju i zatim prijavu u Office 365 za škole, da isto naprave, kao i da preuzmu Yammer na svoje mobitele i računala i prijave se sa AAI@edu.hr korisničkim podatcima (isti oni koje koristite za e-dnevnik).

Yammer za računala preuzmite na ovom linku.

Yammer za mobitele preuzmite u trgovini Google play.

U privitku možet pročitati upute za korištenje mreže Yammer. 

Yammer je privatna društvena mreža koja vam pojednostavnjuje povezivanje s osobama, razmjenu informacija, online suradnju te organiziranje različitih aktivnosti. Yammer ima sve karakteristike uobičajene za društvene mreže – omogućava povezivanje, praćenje, objavljivanje, komentiranje, dijeljenje, ali ipak u kontroliranim uvjetima te bez anonimnih ili lažnih korisnika. Možemo ga upotrebljavati za brzu distribuciju informacija prema više ili manje osoba bez zatrpavanja poštanskih sandučića, brzo dobivanje odgovora na postavljena pitanja, praćenje aktivnosti, vršnjačko vrednovanje te razne oblike online komunikacije i suradnje pa tako i za održavanje on-line nastave

 

  :: opširnije :: 


objavio: Stiven Šijak  datum: 19. 10. 2020. 11:36

10.10. 2020. Svjetski dan mentalnog zdravlja

Ovogodišnji Svjetski dan mentalnog zdravlja, 10. listopada, dolazi u vrijeme kada se naš svakodnevni život znatno promijenio kao rezultat pandemije COVID-19. Protekli mjeseci donijeli su mnoge izazove: zdravstvenim radnicima koji pružaju njegu u teškim okolnostima, odlaze na posao bojeći se povezivanja COVID-19 sa sobom kući; za učenike, koji se prilagođavaju pohađanju nastave od kuće, s malo kontakta s učiteljima i prijateljima i zabrinuti za svoju budućnost; za radnike kojima je život ugrožen; za ogroman broj ljudi koji su uhvaćeni u siromaštvu ili u krhkim humanitarnim uvjetima s izuzetno ograničenom zaštitom od COVID-19; a za ljude s mentalnim zdravstvenim stanjima mnogi su u još većoj socijalnoj izolaciji nego prije.  Zbog toga je potrebno početi ozbiljno razmišljati o strategijama kako pomoći našim učenicima, ali i odraslima da brinu o svom mentalnom zdralvju. 


Mnoge tekstove stručnjaci i roditelji mogu proučiti ovdje:

Udruga roditelja Korak po korak: http://www.udrugaroditeljakpk.hr/

Kako razgovarati s djecom o sadašnjoj krizi? https://www.poliklinika-djeca.hr/aktualno/novosti/sto-roditelji-trebaju-znati-o-korona-virusu-covid-19-odgovori-na-6-kljucnih-pitanja/

https://zagreb.hr/podrska-na-dlanu/158212

https://www.poliklinika-djeca.hr/ 

Pružanje podrške djeci kod razvoda roditelja https://www.poliklinika-djeca.hr/aktualno/novosti/generacija-hr-buljan-flander-razvod-roditelja-je-stresno-ali-ne-mora-biti-traumatsko-iskustvo-problem-je-kada-roditelji-od-sukoba-ne-vide-potrebe-djece/

  :: opširnije :: 


objavio: Ana Šamarija  datum: 9. 10. 2020. 11:08

OBILJEŽITE S NAMA EUROPSKI MJESEC KIBERNETIČKE SIGURNOSTI!

Povodom obilježavanja Europskog mjeseca kibernetičke sigurnosti, Nacionalni CERT će provesti niz aktivnosti s ciljem podizanja razine svijesti hrvatskih građana o kibernetičkoj sigurnosti, s naglaskom na mrežnu i informacijsku sigurnost te promociju sigurnijeg korištenja interneta za sve korisnike. Ove godine Nacionalni CERT će se posebno usmjeriti na temdigitalnih vještina, kibernetičke higijene i digitalnog traga, Internet prevara i sigurnog rada od kuće 

Za cijeli sadržaj pratite link.

  :: opširnije :: 


objavio: Stiven Šijak  datum: 17. 10. 2020. 17:07

eTwinning projekt - Uz čitanje riječi rastu / Words grow by reading

Naše prve projektne aktivnosti 

Ove se školske godine naša škola uključila u međunarodni eTwinning projekt Uz čitanje riječi rastu / Words grow by reading koji su osmislile učiteljice OŠ Ladimirevci Ljiljana Marinjak i Marija Bulut Lukačević, u suradnji s učiteljicom Monikom Mužar-Kos iz OŠ Hinka Juhna, Podgorač. Namijenjen je učenicima od 1. do 8. razreda osnovne škole. Projekt će se provoditi tijekom cijele školske godine 2020./2021.

U našoj školi projekt će s učenicima 6. a/b i 8. a/b razreda provoditi učiteljica hrvatskoga jezika Nataša Sedlar.

Cilj je projekta približiti djeci čitanje knjiga te time izgrađivati kulturu čitanja, razvijati čitalačku vještinu učenika i njihovo kritičko mišljenje. Kroz naviku čitanja i promišljanja različitih vrsta književnih dijela utjecati na cjeloživotno obrazovanje učenika. Poticati radost čitanja, uvoditi u čitanje, razvijati vještinu čitanja, učiti kako se odnositi prema knjizi, pobuditi interes učenika za samostalno posuđivanje i čitanje knjiga i time utjecati na izgrađivanje svestrane stvaralačke osobe razvijenih sposobnosti čitanja, izražavanja, doživljavanja i vrednovanja književnih djela. Čitanjem razvijati kulturu provođenja slobodnog vremena.

O projektu: https://sway.office.com/s/EdLIBmbwqaULgH9m/embed?fbclid=IwAR0NcsooXBPji64lVrBshfJnDkQdJivofg3e1TLLXBBS9zqlj6CjLzp36E0

Projekt su započeli učenici 6. razreda

Prvo djelo za cjelovito čitanje bile su zbirke pjesama Grigora Viteza. Učenici su izražajno čitali odabrane pjesme, iznosili svoje misli i osjećaje, objašnjavali vlastito razumijevanje pjesničkih tekstova. Neki učenici izrazito vole crtati pa su neke pjesme i ilustrirane. Zatim su se poigrali pjesmama tako da su u odabranu Vitezovu pjesmu unijeli jednu svoju strofu, a svi ostali pogađali su koja je strofa "lažna". Bilo je veselo, zanimljivo i katkad nimalo jednostavno otkriti uljeza. Tako su Vitezove pjesme "narasle", a i mi svi zajedno s njima. Pjesme smo izložili u obliku plakata.

Napisala: Nataša Sedlar, prof.

U nastavku možete klikom na OPŠIRNIJE POGLEDATI I  RADOVE UČENIKA.

 

  :: opširnije :: 


objavio: Ana Šamarija  datum: 12. 10. 2020. 12:08

51. Zbor malih pjesnika u Zlataru

U uvjetima pandemije Covida-19 koja je na toliko načina utjecala na naš život, iz 45 škola s kajkavskog govornog područja, među kojima je i škola Ludbreg, stiglo je u Zlatar 257 radova. Članovi Prosudbene komisije, prof. Željka Horvat- Vukelja, dr.sc. Ivo Kalinski i prof. Ivančica Tomorad, odabrali su 52 pjesme za javno izvođenje na Zboru malih pjesnika, a iste su tiskane u zbirci pjesama. Iz naše škole pozvana je učenica 8. razreda Dea Busija, voditeljice Ljudmile Kladić. Dea je promicala kajkavsko pjesništvo među mladima i uspješno nastupala s pjesmom  O čemu da vam ve pišem?

   Ostanimo vezani istom sponom – našim mefkim i zvonkim kajem na zajedničkom putu njegova očuvanja kroz ova prelijepa druženja malih pjesnika u Zlataru. 

Ljudmila Kladić, prof.

Dea Busija, 8.c razred

O čemu da vam ve pišem?

 

Sedim i čobim za stolom,

a pesmu očem zmisliti.

Glavu si razbijam i misli prebiram

kaj da na paper napišem.

Gledim v zrak

i vlase si brojim.

Kad najemput

 ideje stvorim!

Pisala bum o bregima visokim

i polima nepreglednim,

bogatim  šarenim bojami

i darovima nebeskim.

Pisala bum o selima malim

i ljudima dobrim, priprostim

kaj živiju z mirom,

zadovolni sebom.

Pisala bum o nebu plavom,

 ftičima kaj ploviju po njemu,

med oblake  se skrivaju, popevaju

i bezbrižno živiju.

Pisala bum o domaji mojoj

koja ima sa ova bogactva.

De sakoga poznam

i sako pozna mene.

Na poziv moje mamice

misli mi se razidu

ko paukova deca otpužu.

A o čemu da vam ve  pišem?

 

 

  :: opširnije :: 


objavio: Ana Šamarija  datum: 22. 9. 2020. 12:24

Postupak prijave u Google Classroom Vijest ima dokument u privitku

Molimo sve učenike i djelatnike da obave prijavu na Google Classroom.

Upute za prijavu preko AAI@EduH identiteta su dane slikovno i u prezentaciji.

Nakon što učitelji stvore razrede učenici će dobiti kod za prijavu i pridružiti se razredima.

Za početak krenite na link portala za aktivaciju usluga putem Carnet korisničkih računa:  https://aktivacija.skole.hr/

  :: opširnije :: 


objavio: Stiven Šijak  datum: 16. 9. 2020. 18:38

Eduroam mreža

Molimo sve učenike da u školi koriste Eduroam mrežu, ili se prebace na istu. Ova mreža je posebno prilagođena učenicima škole. Kao pristupne podatke učenici koriste elektronički identitet u sustavu AAI@EduHr.

Za preuzimenje instalacijskog paketa i jednostavne upute pratite link. 

  :: opširnije :: 


objavio: Stiven Šijak  datum: 8. 9. 2020. 19:35

Modeli i preporuke za rad u uvjetima povezanima s COVID -19

Modeli i preporuke za rad u uvjetima povezanima s COVID-19

Preporuke se nadovezuju na dokument HZJZ-a Upute za sprječavanje i suzbijanje epidemije COVID-19 vezano za rad predškolskih ustanova, osnovnih i srednjih škola u školskoj godini 2020./2021. od 24. kolovoza 2020. (obavezno pročitati!)Njima se ukazuje na mjere koje je potrebno provoditi u svim vrtićima i školama. Riječ je o otvorenom dokumentu podložnom promjenama i poboljšanjima, a možete ga pogledati OVDJE.

  :: opširnije :: 


objavio: Ana Šamarija  datum: 21. 8. 2020. 09:08

IZVANUČIONIČKA NASTAVA - JEDNODNEVNA I VIŠEDNEVNA PUTOVANJA Vijest ima dokument u privitku

NOVA OBAVIJEST

Maturalna putovanja svih sedmih razreda otkazana su radi nepovoljne epidemiološke situacije. Roditelji  dogovaraju s agencijom način i vrijeme povrata uplaćenog novca.

Jednodnevna izvanučionička nastava za sve razrede je otkazana. Roditelji dogovaraju povrat novca s agencijom.

 

Maturalna putovanja - 7.razredi

Na temelju dopisa MZO-a od 4. lipnja 2020. i mišljenja koje su zatražili od HZJZ-a, ne preporučuje se izvođenje višednevne ekskurzije tako dugo dok za to ne budu stvoreni uvjeti. Budući da je sigurnost učenika ispred svih ostalih interesa, a HZJZ ne može propisati mjere kojima bi se rizik za izvođenje višednevne izvanučioničke nastave učinio prihvatljivo niskim, mišljenja sam da se maturalna putovanja za sada ne mogu realizirati jer epidemiološka situacija nije ništa bolja od one u lipnju od kada su i zadnje preporuke MZO-a.  

Preporuke možete pročitati pod "opširnije".

  :: opširnije :: 


objavio: ĐURĐA KLADIĆ  datum: 28. 7. 2020. 10:10

UDŽBENICI I RADNI MATERIJAL ZA ŠKOLSKU GODINU 2020./2021.

Poštovani roditelji,

Grad Ludbreg će financirati kupnju radnog materijala za sve učenike OŠ Ludbreg.
Udžbenike i radni materijal učenici će dobiti u školi prvog radnog dana, 7.rujna 2020.
 
Napominjemo da Grad ne financira kupnju mapa za likovnu kulturu, zbirki zadataka koje nisu propisane kao ni ispite znanja.
 
Popis svih udžbenika i radnog materijala koji će se koristiti u 2020./2021. školskoj godini bit će uskoro objavljen na ovoj stranici (neki se katalozi još dopunjuju).

 

  :: opširnije :: 


objavio: ĐURĐA KLADIĆ  datum: 9. 7. 2020. 10:12

Nemoj postati lovina!

U sklopu obilježavanja Međunarodnog dana nestale djece, na inicijativu EUROPOL-a, a u suradnji s Europskom policijskom stručnom mrežom za nestale osobe i AMBER alert Europe, ove godine inicirana je kampanja #DontBeACatch - #NemojPostatiLovina, a kojoj se, uz 23 zemlje iz Europe, aktivno pridružila i policija Republike Hrvatske. Pogledajte zanimljiv filmić i naučite puno o zaštiti na internetu.

https://youtu.be/53OaQ1y0i04​

  :: opširnije :: 


objavio: Stiven Šijak  datum: 25. 5. 2020. 12:42

Kako zaštiti djecu na Internetu?

Poštovani,  upućujemo Vas da su publikacije HAKOM-a vezane uz zaštitu djece na Internetu dostupne na poveznici https://www.hakom.hr/default.aspx?id=1504, a video sadržaj "Kako zaštiti djecu na internetu" je dostupan na poveznici https://www.youtube.com/watch?v=zXxXfCbW0ss .

  :: opširnije :: 


objavio: Stiven Šijak  datum: 21. 12. 2019. 20:04

Sigurnost na internetu

Brošura CARNeta će vam pomoći boljem razumijevanju opasnosti koje vrebaju u virtualnom svijetu, naučiti vas kako prepoznati prijevare, zaštititi vaše računalo i sačuvati vaše podatke od krađe ili gubitka. Dok su u ranijim godinama najveće opasnosti bile koncentrirane u tehničkim propustima softvera koji koristimo, razvojem tog softvera korisnik postaje lakša meta pa svjedočimo porastu pokušaja prijevare u svim zamislivim oblicima. Vaše znanje i kritičko promišljanje osnovna je linija obrane vaše sigurnosti. Kako se naš identitet u moderno vrijeme često sastoji samo od nekolicine podataka u pravim kombinacijama, zaštita naše privatnosti ubrzano se penje na vrh prioriteta pri korištenju novih tehnologija. Uz bolje razumijevanje potencijala vaših osobnih podataka i načina na koji moderne usluge funkcioniraju, vaše iskustvo korištenja računala opet može postati ugodno i lišeno straha. Želimo vam ugodno surfanje i dobre valove! 

ZA preuzimanje ili pregled prati link!

  :: opširnije :: 


objavio: Stiven Šijak  datum: 27. 9. 2019. 08:08
» Arhiva naših vijesti    
 


OSLOBAĐANJE OD PLAĆANJA ŠKOLSKE PREHRANE

Poštovani roditelji!

Zahtjev za oslobađanje plaćanja školske prehrane mogu podnijeti roditelji koji za učenika primaju dječji doplatak. Molim da u zahtjevu popunite sve podatke, a podatke za roditelja unosite za onog roditelja koji prima dječji doplatak. Popunjeni zahtjev treba dostaviti u školu najkasnije do 16.listopada 2020. godine.  Zahtjev po djetetu pošaljite razredniku.

Ukoliko nemate mogućnost ispisa dokumenta u prilogu, zamolite razrednika da vam ga pošalje po djetetu te ga na isti način vratite razredniku.

Priloženi dokumenti:
Zahtjev za besplatnu prehranu.docx

LOGO ŠKOLE


Trajanje satova


KONTAKT


Termini -informacije

Termini podrazumijevaju javljanje učitelja - odgovaranje na mailove roditelja.

Za sada će se radi epidemioloških mjera individualni razgovori održavati online.

Nadamo se da ćemo s vremenom moći održavati informativne razgovore uživo.

U prilogu je termin i službeni mail učitelja- termin u kojem roditelji mogu očekivati odgovor i povratnu informaciju od učitelja.

 

Priloženi dokumenti:
UCITELJI INDIVIDUALNI 20 21.docx


Upisi u SREDNJU


PROJEKT LORA

LORA - laboratorij održivog razvoja

Pogledajte ovdje kakvi projekti se odvijaju u našoj školi.

http://lora.bioteka.hr/os-ludbreg-senzorni-park-i-djecji-hrvatsko-romski-rjecnik/


Kalendar
« Rujan 2020 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
Prikazani događaji


 


Projekti prehrane

Raspored zvona

TRAJANJE SATOVA - DVIJE SMJENE

UJUTRO:

1. sat 7:45 - 8:30

2. sat 8:35 - 9:20

3. sat 9:35 - 10:20

4. sat 10:25 - 11:10

5. sat 11:15 - 12:00

 

POPODNE:

1. sat 12:50 - 13:30

2. sat 13:35 - 14:15

3. sat 14:20 - 15:00

4. sat 15:10 - 15:50

5. sat 15:55 - 16:35

6. sat 16:40 - 17:20

7. sat 17:25 - 18:05

 


Raspored sati

 

 

 


Žurni poziv 112

         


EU


Projekt e - Škole

Kutak za učenike
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: nema podataka

Kućni red škole


Oglasna ploča

Forum

Korisni linkovi

CERT
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: nema podataka

Net-sigurnost
Sigurnost djece na netu

preskoči na navigaciju