preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Školska liječnica

AMBULANTA u Novom Marofu, koja je zadužena za OŠ Ludbreg

dostupna na 

TEL. 611-042 (NO NEMAMO LIJEČNIKA ŠK.MED.)

SLANJE MEDICINSKE DOKUMENTACIJE 

-možete kontaktirati Dr. Tanju Obelić-Babok iz Varaždina

tel: 398 532

E-MAIL: tanja.obelic-babok@zzjzzv.hr

Radno vrijeme: SRI, ČET, PET ( PRIJEPODNE 7-13)

PON, UTO (POSLIJEPODNE 12:30 -19)

E usmjeravanje

SUV

SJEDNICA UČITELJSKOG VIJEĆA

 

Pravilnik o vrednovanju
SIGURNOST NA INTERNETU

Priloženi dokumenti:
SIGURNOST NA INTERNETU.pptx

E -DNEVNIK

 

KUTAK ZA UČITELJE

Kalendar
« Ožujak 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
Prikazani događaji

Brojač posjeta
Ispis statistike od 8. 9. 2019.

Ukupno: 180859
Ovaj mjesec: 3938
Ovaj tjedan: 2106
Danas: 82
Sigurniji internet

 

MZO
Novosti

NOVA OBAVIJEST od 16.4.2021. Vijest ima dokument u privitku

 

Nastava za učenike od 5. do 8. razreda, u vremenu od 19.4. do 23.4.2021.,  održavat će se na daljinu.

 

Sukladno Zaključku Stožera Civilne zaštite i Preporuci Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo Varaždinske županije, sve osnovne škole u Varaždinskoj županiji, kojima je ona Osnivač, nastavljaju s organizacijom rada prema modelu C (online nastava) za sve učenike od 5. - 8. razreda. 

Online nastava prema spomenutoj organizaciji rada kreće od ponedjeljka, 19. travnja i traje do petka, 23. travnja 2021. godine., prema rasporedu popodnevne smjene.

Nastava za učenike od 1. - 4. razreda, kao i za učenike u posebnim razrednim odjelima, u istom periodu odvija se u školi u jutarnjoj smjeni.

Nastava za učenike Glazbenog odjela održava se na sljedeći način:

- individualna nastava održava se u školi

- solfeggio za učenike 1. i 2. razreda održava se u školi

- solfeggio za učenike od 3. do 6. razreda održava se na daljinu

  :: opširnije :: 


objavio: ĐURĐA KLADIĆ  datum: 16. 4. 2021. 14:12

Srednja škola Ludbreg - upisi i promotivni materijali Vijest ima dokument u privitku

Srednja škola Ludbreg objavljuje najnovije promotivne materijale za upise u šk.godinu 2021/2022. Za preuzimanje materijala kliknite na opširnije!

  :: opširnije :: 


objavio: Stiven Šijak  datum: 12. 4. 2021. 14:51

Upisi djece u 1. razred za školsku godinu 2021./2022. Vijest ima dokument u privitku

Roditelji koji nisu poštom ili u dječjem vrtiću dobili poziv na psihofizički  pregled djeteta za upis u 1. razred molimo da se jave školi na broj telefona 810-834  interni  (pedagoginja, psiholog ili logopedinja) radi dogovora o terminu pregleda ili da pošalju obavijest o tome na mail: pedagog.osludbreg@gmail.com.

Posjet liječniku dentalne medicine je potrebno obaviti PRIJE LIJEČNIČKOG PREGLEDA kod liječnice školske medicine.

Molimo da svu dokumentaciju primljenu uz poziv donesete popunjenu u školu na datum pregleda, ne morate je ostavljati u kutiji na malom ulazu. 

Poštovani roditelji, 

objavljen je Plan upisa djece u prvi razred osnovne škole u Varaždinskoj županiji: link u nastavku Obrasci i zahtjevi - Varaždinska županija - Službeni internet portal (varazdinska-zupanija.hr)

U prvi razred osnovne škole u školskoj godini 2021/2022 upisuju se djeca koja imaju prebivalište, odnosno prijavljeno boravište na području Varaždinske županije, a koja do 1. travnja 2021. godine imaju navršenih šest godina života (djeca rođena od 1.travnja 2014. godine do 31.ožujka 2015. godine), kao i djeca kojoj je prošle godine odgođen upis.

KLIKOM NA OPŠIRNIJE MOŽETE PROUČITI SVE VAŽNE INFORMACIJE O UPISU U PRVI RAZRED OSNOVNE ŠKOLE I PREUZETI BROŠURU O PRIPREMI ZA UPIS. 

Raspored testiranja bit će objavljen tijekom ožujka. Prema navedenom planu upisa od Upravnog odjela Škola je zaprimila popis školskih obveznika (MUP) te ćemo prema tom popisu na kućne adrese slati pozive za testiranje u skladu s epidemiološkim mjerama i uputama.

  :: opširnije :: 


objavio: Ana Šamarija  datum: 28. 1. 2021. 10:49

PITAGORA u 8. razredu Vijest ima dokument u privitku

U holu škole izloženi su neki od najuspješnijih radova učenika 8. razreda vezano uz Pitagorin poučak (Pitagorino stablo, spirala drugog korijena). Učenici su pokazali iznimnu kreativnost i motiviranost te su vrlo uspješno primijenili usvojena znanja i vještine.

  :: opširnije :: 


objavio: Kristina Stanko  datum: 24. 3. 2021. 09:50

Online edukacija za roditelje djece predškolske dobi

Poštovani roditelji,

Poliklinika za zaštitu djece i mladih Grada Zagreba ima za svrhu  pružanje psihološke, socijalne, psihijatrijske, defektološke i pedijatrijske pomoći djeci s različitim traumatskim iskustvima, kao i njihovim roditeljima, kako bi se bolje i uspješnije nosili s posljedicama ovih iskustava. 

LINK: Poziv roditeljima djece predškolske dobi na ciklus edukacija | Poliklinika za zaštitu djece i mladih grada Zagreba (poliklinika-djeca.hr)

POZIV RODITELJIMA DJECE PREDŠKOLSKE DOBI NA CIKLUS EDUKACIJ

Prijaviti se možete na sve termine edukacije, ili samo na teme koje vas zanimaju. Za prijavu pošaljite sken ili fotografiju D1 uputnice koju će vam izdati liječnik djeteta na mail kresimir.prijatelj@poliklinika-djeca.hr. Uputicu naknadno dostavite poštom ili osobno, ili ju liječnik djeteta može poslati elektroničkim sustavom.KLIKOM NA OPŠIRNIJE MOŽETE VIDJETI TEME.

  :: opširnije :: 


objavio: Ana Šamarija  datum: 28. 1. 2021. 12:10

BRINI O SEBI - BUDI DOBRO - proŽIVI COVID

Poštovani roditelji, učenici i učitelji! 

U nastavku možete proučiti brošure koje promoviraju očuvanje mentalnog zdravlja mladih za vrijeme pandemije koronavirusa.

Klikom na fotografiju otvara se brošura.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Riječ je o projektu koji ima za cilj pružanje psihološke podrške mladima u Hrvatskoj i očuvanje mentalnog zdravlja mladih za vrijeme pandemije koronavirusa, koji su pokrenuli Središnji državni ured za demografiju i mlade i Hrvatska psihološka komora uz partnera Telemach Hrvatska.

Na linku ispod se nalaze brošure "BRINI O SEBI – BUDI DOBRO – proŽIVI COVID”.

mladi_hr_brosura_digital (gov.hr)

  :: opširnije :: 


objavio: Ana Šamarija  datum: 27. 1. 2021. 09:56

Odlični rezultati u Mjesecu hrvatskog jezika

Od 21. veljače do 17. ožujka obilježava se Mjesec hrvatskog jezika, a naši su učenici upravo u tom razdoblju ostvarili zavidne uspjehe u područjima natjecanja vezanih za hrvatski jezik i književnost.

1. ožujka održana je županijska razina natjecanja „Čitanjem do zvijezda“ na kojem su se učenici, svjesni da je 2021. Godina čitanja, natjecali u poznavanju pročitanih književnih djela. Ove godine čitali su se sljedeći naslovi: Miris knjige autorice Jadranke Klepac, Matilda autora Roalda Dahla, TOM GATES: Svjetski dan knjige: najbolji u povijesti autora Liza Pichona te Demon školske knjižnice, djelo Moree Baničević. U kategoriji viših razreda natjecali su se šestaši Marcel Dodlek i Daria Rusak te osmašica Leonarda Marjanović. Natjecali su se pojedinačno, a ekipno su zauzeli 2. mjesto te se plasirali na državnu razinu natjecanja na kojoj im želimo puno uspjeha. Mentorica je učiteljica Nataša Sedlar.

 

9. ožujka u Lepoglavi održano je županijsko natjecanje iz hrvatskoga jezika. Predstavnice OŠ Ludbreg natjecale su se u kategorijama za 7. i 8. razred te postigle odlične rezultate. U kategoriji 7. razreda Karla Vitanović osvojila je 7. mjesto. Mentorica je učiteljica Alina Blagaj. Loti Patafta, također učenica 7. razreda, osvojila je 13. mjesto. Mentorica je učiteljica Ana Vuger. Učiteljica Nataša Sedlar za natjecanje je pripremala učenice 8. razreda koje su postigle odlične rezultate. Ilona Rak osvojila je 6. mjesto, dok se Zara Lu Sakač popela na visoko 2. mjesto.

12. ožujka na Velikom Bukovcu održana je dodjela nagrada za literarni izraz na natječaju „Zavičaj uz rijeku Dravu“ u sklopu manifestacije „3. dani Zlate Brzeske“. Dea Busija primila je nagradu za pjesmu na kajkavskom narječju Neso si za se. Mentorica je učiteljica Ljudmila Kladić.

Zara Lu Sakač nagrađena je za pjesmu na književnom jeziku. Naziv pjesme je Što je čovjek, a mentorica je učiteljica Nataša Sedlar. Ilona Gavez nagrađena je za prozni rad na književnom jeziku čiji je naslov Mjesto pod zvijezdama, a mentorica je učiteljica Nataša Sedlar.

 

17. i 18. ožujka održavala se županijska razina smotre LiDraNo. Okrugli stolovi na kojima su komentirani radovi pristigli s međuopćinske razine, održani su 17. ožujka, u online obliku.

Na županijsku razinu plasirala se radijska emisija naziva U potrazi za riđim mačkom čije su predstavnice novinarka Leonarda Marjanović te snimateljica Ilona Gavez. Mentorica je učiteljica Nataša Sedlar. U kategoriji samostalnih novinarskih radova na županijsku razinu plasirao se putopis Zare Lu Sakač pod nazivom Tragovima Julije. Zara Lu je dobila i posebnu pohvalu Povjerenstva za svoju pjesmu Što je čovjek u kategoriji literarnih izraza. Njezina je mentorica učiteljica Nataša Sedlar. 18. ožujka u Kulturnom centru "Ivan Rabuzin" u Novom Marofu održana je županijska razina za pojedinačne scenske nastupe. OŠ Ludbreg u toj je kategoriji predstavljala Zara Lu Sakač koja je izvela monolog prema djelu Iz velegradskog podzemlja Vjenceslava Novaka. Pripremala ju je učiteljica Ljudmila Kladić. Za svoju je izvedbu primila pohvale stručnog žirija.

I za kraj vrijedi spomenuti da je putopis učenice Julije Štabi Virska ljetna noć izabran i pohvaljen među 10 najboljih putopisa na natječaju „Putositnice“ koji organizira OŠ "Antun Nemčić Gostovinski" iz Koprivnice. Mentorica je učiteljica Nataša Sedlar.

  :: opširnije :: 


objavio: Ana Šamarija  datum: 22. 3. 2021. 15:27

Fašnički online koncert 2021.

Poštovani roditelji i učenici!

U nastavku klikom na link možete pogledati zabavni Fašnički koncert učenika Glazbenog odjela OŠ Ludbreg.

https://www.youtube.com/watch?v=ZdD0fwAJ_YI

  :: opširnije :: 


objavio: Ana Šamarija  datum: 18. 2. 2021. 13:21

Dan sigurnijeg interneta

Približava se 9. veljače, Dan sigurnijeg interneta pa vas pozivamo da nam se pridružite u zajedničkom obilježavanju toga dana i provedbi aktivnosti kojima ćemo zajednički podići kompetencije za primjereno, odgovorno, svrhovito i sigurno korištenje interneta i svih digitalnih tehnologija. 

Udruga Suradnici u učenju i CARNET-ov odjel za Nacionalni CERT za vas pripremaju cjelodnevnu online konferenciju baš na sam Dan sigurnijeg interneta 9. veljače 2021. Očekuju vas prijedlozi kako postati Internet genijalac, pomagat ćemo dabrici Darki u otkrivanju digitalnog svijeta, ući ćemo u svijet eTwinning projekata, saznati kako pozitivno i poticajno komunicirati i surađivati u virtualnom okružju te gdje se nalaze komore jeke i filter mjehurići.

U nastavku pogledajte program te se registrirajte za sudjelovanje na konferenciji. 

  :: opširnije :: 


objavio: Stiven Šijak  datum: 1. 2. 2021. 13:59

Povratak učenika predmetne nastave u školu Vijest ima dokument u privitku

VAŽNA OBAVIJEST!!

Nastava za učenike od 5. do 8. razreda održavat će se od 1.2. 2021. u školi U POPODNEVNOJ SMJENI PREMA RASPOREDU.

Sukladno preporuci Stožera civilne zaštite Varaždinske županije i Preporuci Varaždinske županije  škole Varaždinske županije nastavljaju s organizacijom rada prema Modelu A (nastava u školi) za sve učenike od 5. - 8. razreda (prema Odluci - nastava u školi je do 12. veljače, a daljnje obavijesti će biti objavljene naknadno).

Nastava u Glazbenom odjelu odvija se prema modelu A.  

Nastava za učenike od 1. - 4. razreda i dalje se odvija u školi.

Za vrijeme  boravka u školi za učenike ostaje obveza nošenja zaštitnih maski i pridržavanja epidemioloških mjera.

Molimo da djeca koja su bolesna (imaju temperaturu, kašlju, kišu, šmrcaju ne dolaze u školu - obavijestiti razrednike). 

U privitku, klikom  na OPŠIRNIJE možete pronaći i pročitati dokumente vezane za ovu obavijest.

  :: opširnije :: 


objavio: Ana Šamarija  datum: 29. 1. 2021. 09:24

VAŽNA OBAVIJEST! Vijest ima dokument u privitku

 

Nastava za učenike od 5. do 8. razreda, u vremenu od 18.1. do 29.1.2021.,  održavat će se na daljinu.

Sukladno Zaključku Stožera Civilne zaštite i Preporuci Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo Varaždinske županije, sve osnovne škole u Varaždinskoj županiji nastavljaju s organizacijom rada prema modelu C (online nastava) za sve učenike od 5. - 8. razreda. 

Online nastava prema spomenutoj organizaciji rada kreće od ponedjeljka, 18. siječnja i traje do petka, 29. siječnja 2021. godine., prema rasporedu popodnevne smjene.

Nastava za učenike od 1. - 4. razreda, kao i za učenike u posebnim razrednim odjelima, u istom periodu odvija se u školi u jutarnjoj smjeni.

Nastava za učenike Glazbenog odjela održava se na sljedeći način:

- individualna nastava održava se u školi

- solfeggio za učenike 1. i 2. razreda održava se u školi

- solfeggio za učenike od 3. do 6. razreda održava se na daljinu

U privitku možete pronaći i pročitati sve dokumente vezane za ovu obavijest.

  :: opširnije :: 


objavio: ĐURĐA KLADIĆ  datum: 12. 1. 2021. 11:52

Office 365-Yammer Vijest ima dokument u privitku

Mole se svi učenici koji nisu obavili aktivaciju i zatim prijavu u Office 365 za škole, da isto naprave, kao i da preuzmu Yammer na svoje mobitele i računala i prijave se sa AAI@edu.hr korisničkim podatcima (isti oni koje koristite za e-dnevnik).

Yammer za računala preuzmite na ovom linku.

Yammer za mobitele preuzmite u trgovini Google play.

U privitku možet pročitati upute za korištenje mreže Yammer. 

Yammer je privatna društvena mreža koja vam pojednostavnjuje povezivanje s osobama, razmjenu informacija, online suradnju te organiziranje različitih aktivnosti. Yammer ima sve karakteristike uobičajene za društvene mreže – omogućava povezivanje, praćenje, objavljivanje, komentiranje, dijeljenje, ali ipak u kontroliranim uvjetima te bez anonimnih ili lažnih korisnika. Možemo ga upotrebljavati za brzu distribuciju informacija prema više ili manje osoba bez zatrpavanja poštanskih sandučića, brzo dobivanje odgovora na postavljena pitanja, praćenje aktivnosti, vršnjačko vrednovanje te razne oblike online komunikacije i suradnje pa tako i za održavanje on-line nastave

 

  :: opširnije :: 


objavio: Stiven Šijak  datum: 19. 10. 2020. 11:36

10.10. 2020. Svjetski dan mentalnog zdravlja

Ovogodišnji Svjetski dan mentalnog zdravlja, 10. listopada, dolazi u vrijeme kada se naš svakodnevni život znatno promijenio kao rezultat pandemije COVID-19. Protekli mjeseci donijeli su mnoge izazove: zdravstvenim radnicima koji pružaju njegu u teškim okolnostima, odlaze na posao bojeći se povezivanja COVID-19 sa sobom kući; za učenike, koji se prilagođavaju pohađanju nastave od kuće, s malo kontakta s učiteljima i prijateljima i zabrinuti za svoju budućnost; za radnike kojima je život ugrožen; za ogroman broj ljudi koji su uhvaćeni u siromaštvu ili u krhkim humanitarnim uvjetima s izuzetno ograničenom zaštitom od COVID-19; a za ljude s mentalnim zdravstvenim stanjima mnogi su u još većoj socijalnoj izolaciji nego prije.  Zbog toga je potrebno početi ozbiljno razmišljati o strategijama kako pomoći našim učenicima, ali i odraslima da brinu o svom mentalnom zdralvju. 


Mnoge tekstove stručnjaci i roditelji mogu proučiti ovdje:

Udruga roditelja Korak po korak: http://www.udrugaroditeljakpk.hr/

Kako razgovarati s djecom o sadašnjoj krizi? https://www.poliklinika-djeca.hr/aktualno/novosti/sto-roditelji-trebaju-znati-o-korona-virusu-covid-19-odgovori-na-6-kljucnih-pitanja/

https://zagreb.hr/podrska-na-dlanu/158212

https://www.poliklinika-djeca.hr/ 

Pružanje podrške djeci kod razvoda roditelja https://www.poliklinika-djeca.hr/aktualno/novosti/generacija-hr-buljan-flander-razvod-roditelja-je-stresno-ali-ne-mora-biti-traumatsko-iskustvo-problem-je-kada-roditelji-od-sukoba-ne-vide-potrebe-djece/

  :: opširnije :: 


objavio: Ana Šamarija  datum: 9. 10. 2020. 11:08

Modeli i preporuke za rad u uvjetima povezanima s COVID -19

Modeli i preporuke za rad u uvjetima povezanima s COVID-19

Preporuke se nadovezuju na dokument HZJZ-a Upute za sprječavanje i suzbijanje epidemije COVID-19 vezano za rad predškolskih ustanova, osnovnih i srednjih škola u školskoj godini 2020./2021. od 24. kolovoza 2020. (obavezno pročitati!)Njima se ukazuje na mjere koje je potrebno provoditi u svim vrtićima i školama. Riječ je o otvorenom dokumentu podložnom promjenama i poboljšanjima, a možete ga pogledati OVDJE.

  :: opširnije :: 


objavio: Ana Šamarija  datum: 21. 8. 2020. 09:08

Pink Shirt Day

  :: opširnije :: 


objavio: Stiven Šijak  datum: 16. 2. 2021. 14:40

Carnet-CERT / zaštita na internetu

  :: opširnije :: 


objavio: Stiven Šijak  datum: 5. 2. 2021. 13:52

Carnet WEBMAIL Vijest ima dokument u privitku

Zbog stalnih problema sa sinhronizacijom Carnetovih mail servera na aplikacijskoj razini (Outlook, Thunderbird...)  preporučuje se u slučaju ispada istih, ili bilo kakvih problema kod slanja i primanja pošte koristiti CARNET WEBMAIL.

Upute za korištenje su u privitku!

  :: opširnije :: 


objavio: Stiven Šijak  datum: 25. 1. 2021. 11:51

Kako zaštiti djecu na Internetu?

Poštovani,  upućujemo Vas da su publikacije HAKOM-a vezane uz zaštitu djece na Internetu dostupne na poveznici https://www.hakom.hr/default.aspx?id=1504, a video sadržaj "Kako zaštiti djecu na internetu" je dostupan na poveznici https://www.youtube.com/watch?v=zXxXfCbW0ss .

  :: opširnije :: 


objavio: Stiven Šijak  datum: 21. 12. 2019. 20:04
» Arhiva naših vijesti    
 


PREDMETNA NASTAVA (VIŠI RAZREDI) NASTAVA NA DALJINU OD 3.12.

OBAVIJEST RODITELJIMA I UČENICIMA OD 5. DO 8. RAZREDA

Od sutra 3.12.2020. (četvrtka) prema preporukama HZJZa,  Stožera CZ varaždinske županije, Varaždinska županija donijela je odluku da će se za sve učenike od 5. do 8. razreda održavati  NASTAVA NA DALJINU DO 23.12.2020. 

___________________________________________________________________________________________

GLAZBENI ODJEL - ORGANIZACIJA NASTAVE - OBAVIJEST

Sukladno Zaključku Stožera Civilne zaštite Varaždinske županije od 2. 12. 2020., obavještavaju se učenici osnovne glazbene škole da će se od 3. 12. 2020.  nastava održavati prema „Modelu C: nastava na daljinu (on-line nastava)“.

Ovakav model nastave vrijedi za:

  • predmet solfeggio: učenici 3. - 6. razreda glazbene škole,
  • predmet tamburaški orkestar.

Nastavu u školi i dalje pohađaju:

-     predmet solfeggio:  učenici 1. i  2. razreda glazbene škole,

-    svi učenici (neovisno koji su razred) individualne nastave, kojima nije izrečena mjera samoizolacije.

 

Zaključak i Odluku te preporuke možete preuzeti ovdje.

Upute za roditelje - SAMOIZOLACIJA UČENIKA

Poštovani roditelji!

Kako je sve više razreda i kolektiva koji se moraju stavljati u karantenu radi izloženosti COVID-19 pozitivnoj osobi, u privitak vam stavljam upute epidemiološke djelatnosti Zavoda za javno zdravstvo Varaždinske županije o provođenju mjera samoizolacije/karantene. Budimo svi odgovorni prema sebi i drugima jer o ponašanju svih nas ovisi širenje virusa.

OSLOBAĐANJE OD PLAĆANJA ŠKOLSKE PREHRANE

Poštovani roditelji!

Zahtjev za oslobađanje plaćanja školske prehrane mogu podnijeti roditelji koji za učenika primaju dječji doplatak. Molim da u zahtjevu popunite sve podatke, a podatke za roditelja unosite za onog roditelja koji prima dječji doplatak. Popunjeni zahtjev treba dostaviti u školu najkasnije do 16.listopada 2020. godine.  Zahtjev po djetetu pošaljite razredniku.

Ukoliko nemate mogućnost ispisa dokumenta u prilogu, zamolite razrednika da vam ga pošalje po djetetu te ga na isti način vratite razredniku.

Priloženi dokumenti:
Zahtjev za besplatnu prehranu.docx

LOGO ŠKOLE


Trajanje satova


KONTAKT


Termini -informacije

Termini podrazumijevaju javljanje učitelja - odgovaranje na mailove roditelja.

Za sada će se radi epidemioloških mjera individualni razgovori održavati online.

Nadamo se da ćemo s vremenom moći održavati informativne razgovore uživo.

U prilogu je termin i službeni mail učitelja- termin u kojem roditelji mogu očekivati odgovor i povratnu informaciju od učitelja.

 

Priloženi dokumenti:
UCITELJI INDIVIDUALNI 20 21.docx


Upisi u SREDNJU


PROJEKT LORA

LORA - laboratorij održivog razvoja

Pogledajte ovdje kakvi projekti se odvijaju u našoj školi.

http://lora.bioteka.hr/os-ludbreg-senzorni-park-i-djecji-hrvatsko-romski-rjecnik/


Kalendar
« Ožujak 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
Prikazani događaji


 


Projekti prehrane

Raspored zvona

TRAJANJE SATOVA - DVIJE SMJENE

UJUTRO:

1. sat 7:45 - 8:30

2. sat 8:35 - 9:20

3. sat 9:35 - 10:20

4. sat 10:25 - 11:10

5. sat 11:15 - 12:00

 

POPODNE:

1. sat 12:50 - 13:30

2. sat 13:35 - 14:15

3. sat 14:20 - 15:00

4. sat 15:10 - 15:50

5. sat 15:55 - 16:35

6. sat 16:40 - 17:20

7. sat 17:25 - 18:05

 


Raspored sati

 

 

 


Žurni poziv 112

         


EU


Projekt e - Škole

Kutak za učenike
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: nema podataka

Kućni red škole


Oglasna ploča
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: 404

Forum

Korisni linkovi

CERT
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: nema podataka

Net-sigurnost
Sigurnost djece na netu

preskoči na navigaciju