preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Školska liječnica

Nova medicinska sestra u Novom Marofu, koja je zadužena za OŠ Ludbreg

 Ivana Stubičar je dostupna za sve informacije na

TEL. 611-042

SUV

Sjednice Učiteljskog vijeća 

travanj

Sjednica Učiteljskog vijeća održat će se u četvrtak, 26. travnja 2018. u 15 sati.

Nakon sjednice od 16:30 sati održavaju se individualni razgovori s roditeljima.

SIGURNOST NA INTERNETU

Priloženi dokumenti:
SIGURNOST NA INTERNETU.pptx

UPISI U SREDNJU
E -DNEVNIK

 

Pravilnik-ocjenjivanje

Priloženi dokumenti:
Pravilnik vrjednovanje os ss.pdf

KUTAK ZA UČITELJE

Kalendar
« Svibanj 2017 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
Prikazani događaji

Brojač posjeta
Ispis statistike od 9. 12. 2011.

Ovaj mjesec: 4882
Ovaj tjedan: 1003
Danas: 327
Sigurniji internet

 

MZO
Novosti

SIGURNO U PROMETU 2018. - ŽUPANIJSKO NATJECANJE Vijest ima dokument u privitku

Informacije vezane uz natjecanje možete preuzeti klkom na opširnije.

  :: opširnije :: 


objavio: ĐURĐA KLADIĆ  datum: 18. 4. 2018. 12:14

Upisi u prvi razred 2018./2019. Vijest ima dokument u privitku

OBAVIJEST RODITELJIMA

Ako vaše dijete do 1. travnja tekuće godine navrši šest godina, dužni ste ga upisati u školu. Prije upisa dijete mora proći pregled kojim će stručno povjerenstvo škole utvrditi njegovo psihofizičko stanje i dati vam potvrdu o spremnosti djeteta za školu. 

Raspored pregleda u školi Ludbreg je na oglasnoj ploči škole i možete ga preuzeti u nastavku KLIKOM NA OPŠIRNIJE.

  :: opširnije :: 


objavio: Ana Šamarija  datum: 27. 2. 2018. 08:08

Želim stablo uz Profil Vijest ima dokument u privitku

Učenici OŠ Ludbreg sudjeluju u iznimno poučnom i korisnom natječaju Profil Klett-a "Želim stablo" . Sam projekt je zamišljen kao korelacija više predmeta, a sve u cilju poučavanja i razvijanja ekološke svijesti učenika. 

Više o projektu možete pogledati na: https://www.profil-klett.hr/zelim-stablo-natjecaj-prijavite-se-i-osvojite-set-za-zalijevanje-za-vas-microbit

Učenici su u potpunosti popratili projekt zaljevanja stabla, napravili prezentacije, crteže i radove na temu očuvanja okoliša. 

Projekt je u cjelosti uspio . 

  :: opširnije :: 


objavio: Stiven Šijak  datum: 5. 2. 2018. 12:51

NOĆ KNJIGE

U ponedjeljak, 23. travnja, obilježena je Noć knjige​, prezentiranjem kreativnih radova učenika koje su izradili u PowerPointu.

Manifestacija Noć knjige pokrenuta je 2012. godine s ciljem promicanja i stvaranja kulture čitanja. Ističe važnost stvaranja i čitanja knjige. Prilika je to za razmjenu čitateljskih iskustava, emocija i spoznaja koje napisane riječi pobuđuju u nama. Također, 22. travnja obilježava se Dan hrvatske knjige, a 23. travnja Svjetski dan knjige i autorskih prava.

 

  :: opširnije :: 


objavio: Kami Othman  datum: 25. 4. 2018. 11:19

D P I T

Učenici posebnog razrednog odjela (5. - 8.r.) OŠ Ludbreg zajedno s učiteljicama Sanjom Pavčec, Lucijom Jadanić i Jasminkom Dragić, krenuli su u Poreč na Državno prvenstvo školskog sportskog društva za učenike s intelektualnim teškoćama gdje će se natjecati u disciplini Atletika. Tamo će biti od 19. do 21. 4. 2018. godine. Uz sportske aktivnosti, razgledati će  grad Poreč i njegove znamenitosti.

  :: opširnije :: 


objavio: Kami Othman  datum: 19. 4. 2018. 09:52

Festival INFORMATIKE

  :: opširnije :: 


objavio: Stiven Šijak  datum: 27. 3. 2018. 12:02

Crtić u 1.c

Upoznali smo osobitosti crtanog filma te odlučili izmisliti svoju filmsku priču.

Glavni lik je razredni simbol „mrkvica“, a dječja mašta je priču provlačila od mrkvi u različitim bojama , povrća koje se veselo gurka u juhi , do mrkvica s različitim „frizurama“. Zaključili smo da su sve mrkvice iste, a različite; i visoke i niske se mogu zajedno loptati; i šutljive i brbljave mogu zajedno crtati...Zatim smo crteže digitalno preradili uz pomoć informatičara Nikole Pavčeca. Evo nekoliko likovnih i digitalnih kadrova. 

Učiteljica Davorka Jemrić-Dolovski

 

Rađeno u progamu Tux Paint.

ZA OSTALE URATKE KLIKNITE NA OPŠIRNIJE.

  :: opširnije :: 


objavio: Ana Šamarija  datum: 26. 3. 2018. 08:41

Europski kviz o novcu

Učenici naše škole, ove godine su sudjelovali u edukativnom nagradnom natječaju nazvanom „Europski kviz o novcu“.

Kviz organizira Hrvatska udruga banaka u suradnji sa Štedopisom te uz podršku Agencije za odgoj i obrazovanje.

Kviz je namijenjen učenicima od 13 do 15 godina, pa su se uključili učenici 7.d, 8.b i 8.d razreda, koje smo podijelili u 3 tima.

Učenici su vježbali uz pomoć kvizova za vježbu i uz podršku učiteljica Kristine Štrlek i Marine Busija.

U petak, 16.3.2018., održan je online kviz u kojem se pratila točnost odgovora ali i brzina odgovaranja.

Timovi su se dobro zabavili, upoznali mnoge nove pojmove  ali i puno naučili na polju financijske pismenosti.

 

 

Klikom na OPŠIRNIJE pogledajte fotografije.

  :: opširnije :: 


objavio: Ana Šamarija  datum: 23. 3. 2018. 08:01

Općinsko natjecanje Crvenog križa Vijest ima dokument u privitku

Ove subote,  10.3.2018. održano je natjecanje ekipa Crvenog križa u pružanju prve pomoći, poznavanju povijesti Crvenog križa i poznavanju međunarodnih ugovora o ljudskim i dječjim pravima.

  :: opširnije :: 


objavio: Tihomir Horvat  datum: 13. 3. 2018. 11:01

Liječnica školske medicine - zaostaci cijepljenja

Poštovani roditelji i učenici,

liječnica školske medicine (iz Varaždina) će doći u školsku ambulantu obavljati zaostatke cijepljenja u terminima koji će biti objavljeni na stranici škole i oglasnoj ploči škole te kod razrednika. 

OBAVIJEST O ŠKOLSKOJ LIJEČNICI ZA ŠKOLU LUDBREG

https://www.zzjzzv.hr/?gid=12&aid=22 

Djelatnost za preventivnu školsku medicinu (Dom zdravlja N. Marof)

Ambulanta u Novom Marofu privremeno nema školsku liječnicu već medicinsku sestru Ivanu Stubičar te  se pacijenti za sve informacije javljaju medicinskoj sestri ili bilo kojoj drugoj ambulanti školske medicine u Varaždinu.

Provodi preventivnu zdravstvenu zaštitu za slijedeće škole:

¨      OŠ LUDBREGOŠ BISAG, OŠ BREZNIČKI HUM PŠ ŠČEPANJEOŠ  LJUBEŠČICA  OŠ N. MARO  PŠ PODEVČEVO PŠ KLJUč  PŠ REMETINEC PŠ MAĐAREVO OŠ PODRUTE PŠ ZAVRŠJE  OŠ SVIBOVEC PŠ DRENOVEC  PŠ G. POLJANA  OŠ VARAŽDINSKE TOPLICE PŠ PETKOVEC  OŠ VISOKO   Srednje škole:EKONOMSKA  N. MAROF

RADNO VRIJEME   PON- PET -       prije podne 7-15 h

RAD SAVJETOVALIŠTA:  ČETVRTAK : 7-10 h         

TEL. 611-042 (medicinska sestra Ivana Stubičar)

  :: opširnije :: 


objavio: Ana Šamarija  datum: 26. 2. 2018. 08:15

Sigurnosna pravila u željezničkom prijevozu i sprečavanje nesreća u području oko željezničkih pruga Vijest ima dokument u privitku

VAGONI NISU MJESTO ZA IGRU! 

Tek u trenutku kada struje nestane postanemo svjesni toga koliko smo stvari u našim životima olakšali korištenjem električne energije i razvojem tehnologije.

Pogledajte brošuru Hrvatskih željeznica i upoznajte se sa sigurnosnim pravilima u željezničkom prijevozu i kako spriječiti nesreće u području oko željezničkih pruga.

 

Željeznički radnici koji rade na održavanju kontaktne mreže, signalno-sigurnosnih uređaja, pa i svi ostali koji su uključeni u sam proces organizacije prometa, prolaze zahtjevnu izobrazbu kako bi bez opasnosti za vlastiti život mogli obavljati svoj posao. Svi ostali ne smiju neovlašteno boraviti na željezničkim prostorima.

 U PRILOGU JE BROŠURA. 

  :: opširnije :: 


objavio: Ana Šamarija  datum: 20. 2. 2018. 10:14

Eratostenov eksperiment

Eratostenov eksperiment

 

Naša škola ove godine prvi put sudjeluje u Eratostenovom eksperimentu.

Eratosten je bio grčki matematičar, geograf i astronom koji je živio u 3. st. pr. Kr. Izmjerio je opseg Zemlje pomoću kuta upada sunčeve sjene,  te dobio iznos od 39 600 km što je bilo tri puta više nego se mislilo u to doba. Eratosten je  jedno  vrijeme bio upravitelj knjižnice u Aleksandriji. Uočio je kako sunčeva sjena ne pada pod istim kutom u podne 21. lipnja (prvi dan ljeta) u Aleksandriji i Sieni (Asuan) koja se nalazi gotovo na sjevernoj obratnici. To je jedino moguće ako je Zemlja okrugla. Kut sunčevih zraka u Sieni je iznosio 0°, a u Aleksandriji 7.5°. Došao je do zaključka kako je to pedeseti dio kružnice i udaljenost između dva mjesta pomnožio je s 50. Danas je poznato da opseg Zemlje po meridijanu iznosi 40 008 km.

Eratostenov eksperiment se diljem Zemlje održava 21. ožujka u solarno podne. Kako je kod nas ove godine tog dana bilo oblačno mjerenje smo izvršili idućeg dana, 22. ožujka također u solarno podne. Eksperiment je rađen uz pomoć učenika 8.B razreda te njihove razrednice i učiteljice povijesti Marine Busije, učiteljice fizike Vesne Međimorec, učiteljice matematike Željke Bendelja Šalamon i učiteljice geografije Ivane Sabol.

Duljina sjene štapa dugog 1m u solarno podne dana 22. ožujka iznosila je točno 100 cm. Primjenjujući Pitagorin poučak i trigonometriju pravokutnog trokuta, izračunali smo da je kut upada sunčevih zraka 45°, a to je središnji kut nad osminom kružnice. Udaljenost Ludbrega od ekvatora, koja iznosi približno 5124.35 km, smo odredili pomoću aplikacije Google Earth. Dobivenu udaljenost smo pomnožili s 8 te dobili iznos od 40 994.8 km. Rezultati koji smo dobili je zadovoljavajući s obzirom da se mjerilo po principu kako se radilo u 3. st. Kr.

  :: opširnije :: 


objavio: Kami Othman  datum: 28. 3. 2018. 11:05

Rezultati Županijske smotre LiDraNo 2018.

       Osnovna škola  Ljubešćica bila je domaćin ovogodišnjeg LIDRANA  -  Smotre literarnog, dramsko-scenskog i novinarskog  stvaralaštva za učenike osnovnih  škola Varaždinske županije.

   Na razini osnovnih škola na županijskom je LIDRANU nastupilo 286 učenika,  a stručna su povjerenstva završila s odabirom najboljih koji će, u 6 kategorija, predstavljati Varaždinsku županiju na državnoj smotri. Među odabranim predloženim radovima za Državnu smotru LiDraNo nalaze se i radovi učenika naše škole.

U kategoriji literarnih radova:  Okrutnost života, Hrvoje Novota, 7.r. , voditeljica Ljudmila Kladić.

U kategoriji samostalnih novinarskih radova: Mijenjamo svijet na bolje, Jelena Nakić, 7. r., voditeljica Ljudmila Kladić.

        Na županijskom Lidranu svake se godine dodjeljuje i posebna županova nagrada u svakoj od kategorija. U kategoriji literarni izraz za županovu nagradu predložen  je Hrvoje Novota , 7. razred.

Učiteljica: Ljudmila Kladić

U nastavku, klikom na OPŠIRNIJE možete pročitati predivne radove naših učenika.

  :: opširnije :: 


objavio: Ana Šamarija  datum: 21. 2. 2018. 08:05

Naučimo programirati!

Želite li naučiti programirati u nekom programskom jeziku svakako posjetite stranicu Codeacademy , prijavite se i besplatno upišite tečaj programiranja. 

  :: opširnije :: 


objavio: Stiven Šijak  datum: 14. 2. 2018. 09:18

Dan sigurnijeg interneta 2018.

Centar za sigurniji Internet s partnerima organizira obilježavanje Dana sigurnijeg interneta 06. veljače 2018. godine koji se provodi u sklopu projekta sufinanciranog od strane Europske unije, „Safer Internet Center Croatia: Making Internet a good and safe place“ (2015-HR-IA-0013).

Za više informacija posjetite stranicu: csi.hr

  :: opširnije :: 


objavio: Stiven Šijak  datum: 5. 2. 2018. 12:42

Međuopćinska smotra LiDraNo 2018.

Na međuopćinskoj smotri LiDraNo 2018. u Centru za kulturu i informiranje Dragutin Novak u Ludbregu za županijsku smotru izabrani su sljedeći učenici u skupnom i pojedinačnom scenskom
izrazu te literarni i novinarski radovi iz OŠ Ludbreg:

1. Hrvoje Novota, Okrutnost života – literarni rad, voditeljica Ljudmila Kladić
2. Jelena Nakić, Mijenjamo svijet na bolje – novinarski rad, voditeljica Ljudmila Kladić
3. Zara Lu Sakač, Nisam čudotvorka – literarni rad, voditeljica Nataša Sedlar
4. Zara Lu Sakač, Luko Paljetak, Djetinjstvo – kazivanje poezije, voditeljica Ljudmila Kladić
5. Dora Pretković, Antonija Majhen, Leonarda Marjanović, Zara Lu Sakač, Patricija Jadanić, Antonija

Ledinko, Tin Ujević , Dažd – recital, voditeljica Ljudmila Kladić

Smotra je održana u petak ,26. siječnja 2018., a domaćin je bila OŠ Martijanec.

  :: opširnije :: 


objavio: Ana Šamarija  datum: 31. 1. 2018. 12:58

INDIVIDUALNI RAZGOVORI S RODITELJIMA 17./18.

Na oglasnoj ploči škole i mrežnim stranicama škole objavljeno je vrijeme individualnih razgovora roditelja s učiteljima za školsku godinu 2017./2018. 

Klikom na ovaj link, pogledajte  termine.

  :: opširnije :: 


objavio: Ana Šamarija  datum: 15. 9. 2017. 11:58

Two and a half minutes to midnight

Dana 15.siječnja održan je drugi sastanak u Erasmus+ projektu s temom Two and a half minutes to midnight. Sastanak je održan u Ludbregu, a prisutne su bile ravnateljica i učiteljice naše škole koje su aktivno uključene u projekt. Na sastanku je definirano kako će projekt biti realiziran i koje aktivnosti će slijediti do ostvarenja rezultata. 

  :: opširnije :: 


objavio: Kami Othman  datum: 18. 1. 2018. 07:10

NOVI PROJEKT PRODUŽENOG BORAVKA

Odmah nakon što su završili projekt Recikliraonica, marljivi drugaši i trećaši boravkaši bacili su se na novi. Projekt „Širim dobrotu i tako rastem“ osmislila je učiteljica Olja Dijanošić, a učiteljica Antonija Jandrok ga je oduševljeno prihvatila pa je tako u projektu sudjelovalo 35 učenika. Realizacija projekta trajala je 30 dana, a sastojala se od pedagoških radionica kojima su učiteljice učenicima približile temu siromaštva njihovih vršnjaka. Zajedničkim dogovorom odredili su odricanje od slatkiša, prikupljanje starih igračaka i izradu jastučića za štićenike udruge Rijeka ljubavi iz Osijeka. Djeca su ozbiljno prionula na posao što je rezultiralo s dvadesetak kutija napunjenih igračkama i slatkišima.

Vrijedne ručice napunile su spužvom, izrezale pa zavezale ukupno 55 jastuka za pokloniti! Naravno, napisali smo i čestitke povodom nadolazećeg Božića.

Budući da se dobro dobrim vraća, u naš se projekt uključila RTL televizija, a priču koju su snimili o ovim super učenicima možete pogledati u emisiji Potraga.

Realizacija projekta lijepo je zaokružena izletom u Osijek čiji je trošak velikodušno podmirio grad Ludbreg.

Dana 09.12., u subotu, učiteljice Antonija i Olja, uz pratnju nekih roditelja, s 51 paketom i svojim učenicima zaputile su se put Osijeka. Tamo su posjetili Udrugu i njihovu socijalnu samoposlugu, razgovarali s predsjednicom Udruge i bez treme davali intervju RTL-ovoj novinarki. Ono najljepše i najvrijednije donio je susret naše i njihove djece, njihova igra i darivanje. Izlet je prošao u najboljem redu, a iskrene osmijehe i radost u srcima donijeli su doma i još će ih dugo pamtiti. Nadaju se da će njihov primjer slijediti ostali i poručuju da ništa ne ostavlja toliko svjetlucav trag kao iskre dobrih djela!

Učiteljice: Olja Dijanošić i Antonija Jandrok.

Za fotogaleriju kliknite ovdje!!

  :: opširnije :: 


objavio: Ana Šamarija  datum: 15. 12. 2017. 13:11

ŠTO RADE BORAVKAŠI PRVAŠI?

Mjesec studeni proveli smo u radnoj atmosferi. Prostoru u kojem svakodnevno boravimo, odlučili smo udahnuti malo živosti i vedrine. Svi zajedno bi se zasigurno složili da nam je bilo previše tmurno. Primili smo se kistova, boja, valjaka…. I bacili se na iscrpan posao. Drvo na našim vratima zamislili smo na način da ga mijenjamo ovisno o godišnjim dobima, odnosno događajima koje nam nose nadolazeći mjeseci. Ormar ćemo, baš poput vrata, uređivati shodno događajima koji nam prethode, tako da će svaki mjesec zasjati u novom „odjelu“.  Osim ulaznih vrata i ormara, uredili smo i stari ormarić. Osim naljepnicama, ormarić smo uredili crtežima po vlastitoj želji, koje smo, naravno, sami crtali.

Uveli smo projekt „Mudra sovica“. Svakog tjedna učimo o životinjama koje prethodno odabiremo glasanjem. Donosimo enciklopedije, gledamo poučne, dokumentarne filmove i  fotografije o životinjama te saznajemo nešto novo. Životnije potom izrađujemo koristeći različite likovne tehnike. Na kraju mjeseca održava se kviz „Mudra sovica produženog boravka“ , kojim provjeravamo što smo sve upamtili o naučenim životinjama. Do sada smo učili o sovama,  zmijama, papigama, dinosaurima… Pobjednik prvog kviza „Mudra sovica produženog boravka“ jest Ivano Štabi, učenik 1.b razreda.

 

 

 

 

Živahnu i prepunu boja galeriju fotografija možete pogledati ovdje. 

  :: opširnije :: 


objavio: Ana Šamarija  datum: 11. 12. 2017. 12:41

Uređenje škole

Pogledajmo kako su marljivi učenici i djelatnici  uredili unutrašnjost naše škole.

Za pregled svih slika posjetite foto-galeriju.

    

 

 

 

 

  :: opširnije :: 


objavio: Stiven Šijak  datum: 10. 11. 2017. 10:42

Office 365

Preuzmite OFFICE 365 ZA ŠKOLE priručnik s detaljnim koracima povezivanja i početnog korištenja osnovnih alata Office 365. Priručnik je za sve početnike, učenike, učitelje i nastavnike kao i sve one koji još uvijek nisu pristupili a željeli bi početi koristiti Office 365. Besplatno preuzmite i krenite s korištenjem.

 Office365 je besplatna usluga i alati koji omogućuju suradnju i komunikaciju između svih sudionika u obrazovnom sustavu.

  :: opširnije :: 


objavio: Stiven Šijak  datum: 18. 10. 2017. 09:08

Europski tjedan programiranja

Europski tjedan programiranja od 7. do 22. listopada slavi peti rođendan: pripremite se, sudjelujte i naučite stvarati programiranjem!

Europa poboljšava digitalne vještine svojih građana – peto izdanje Europskog tjedna programiranja održava se od 7. do 22. listopada 2017. Pridružite se proslavi i naučite se izraziti programerskim jezikom. Okušajte se u stvaranju aplikacije, igre, web-mjesta, interaktivne priče ili, zašto ne, u sastavljanju hardvera ili pokretanju robota. Organizirajte događanja posvećena programiranju za svoje roditelje, djedove i bake, prijatelje, djecu ili kolege kako bi bolje razumjeli digitalni svijet i u njemu sudjelovali.

Europski tjedan programiranja društvena je inicijativa koju vode volonteri, koji u ulozi ambasadora Tjedna programiranja u svojim zemljama promiču programiranje, računalno razmišljanje i s time povezane aktivnosti.

Cilj je inicijative pokazati kako programiranjem realizirati vlastite ideje, povećati vidljivost programiranja i okupiti motivirane osobe u cilju zajedničkog učenja. Svatko može organizirati događanje povezano s Tjednom programiranja (škole, neprofitne organizacije, poduzeća, knjižnice, programerski klubovi) i uvrstiti ga na zemljovid na web-stranici codeweek.eu koja služi kao katalog inicijativa u području programiranja.

U okviru inicijative Tjedan programiranja od 2013. organizirano je više od 33 000 događanja posvećenih programiranju u više od 50 zemalja u Europi i izvan nje.  Od više od milijun sudionika 2016. njih 46 posto bile su žene i djevojke.

  :: opširnije :: 


objavio: Stiven Šijak  datum: 13. 9. 2017. 08:00

OBAVIJEST RODITELJIMA-UŠI Vijest ima dokument u privitku

Poštovani roditelji!

 S OBZIROM NA POJAVU UŠI (UŠLJIVOSTI) U ŠKOLI ŽELIMO VAM SKRENUTI PAŽNJU O POTREBI PREGLEDA GLAVE I VLASIŠTA VAŠE DJECE I UKUĆANA. 

Uši glave u školi mogu biti neugodne, ali su prilično bezopasne pa je nepotrebno stvarati paniku!

Letak - kako provesti postupak razušivanja.

UKOLIKO UTVRDITE KAKO DIJETE ILI NETKO OD UKUĆANA IMA UŠI ILI GNJIDE NA VLASIŠTU POTREBNO JE ODMAH PROVESTI NEKI OD POSTUPAKA RAZUŠIVANJA VLASIŠTA KOD SVIH UKUĆANA (PO PREPORUCI EPIDEMIOLOGA ZAVODA ZA JAVNO ZDRAVSTVO REPUBLIKE HRVATSKE).

POSTUPAK RAZUŠIVANJA POTREBNO JE PROVODITI VIŠE PUTA PO PREPORUCI LIJEČNIKA ILI LJEKARNIKA (OVISNO O SREDSTVU S KOJIM ĆETE PROVESTI LIJEČENJE).

UŠLJIVOST JE ZARAZNA TE SE TRETIRA KAO ZARAZNA BOLEST.

U SLUČAJEVIMA ZANEMARIVANJA I ZAPUŠTANJA DJETETA ŠKOLA JE PO ZAKONU DUŽNA O ISTOM OBAVIJESTITI NADLEŽNE INSTITUCIJE, CENTAR ZA SOCIJALNU SKRB.

OVIH DANA MOLIMO DA RODITELJI OBAVEZNO PROVEDU PREGLED I  PO POTREBI RAZUŠIVANJE KOD SVOJIH UKUĆANA.

 
  :: opširnije :: 


objavio: Ana Šamarija  datum: 26. 9. 2017. 10:05
» Arhiva naših vijesti    
 


KONTAKT


LOGO ŠKOLE


 


 


OKVIRNI VREMENIK PISANIH PROVJERA

Raspored zvona

 


Raspored sati

 

 

Priloženi dokumenti:
raspored1.jpg
raspored1.pdf


Žurni poziv 112

         


EU


Projekt e - Škole

Kutak za učenike

Kućni red škole


Oglasna ploča

Forum

Korisni linkovi

CERT
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: nema podataka

Hrvački klub LUDBREG

Net-sigurnost
Sigurnost djece na netu

preskoči na navigaciju