preskoči na sadržaj
 

 

NOVINARSKA GRUPA

Novinarska skupina Osnovne škole Ludbreg - kako ovo zvuči profesionalno. Možda nismo najveći novinari u našem gradu, ali težimo tome. Pišemo razne članke, tekstove, ankete i novosti koje se događaju u našoj školi i gradu. Zvuči zanimljivo, je li tako?

Mi smo skupina koja se trudi i daje sve od sebe da naš list i stranica budu najbolji. Da, imamo školski list „Zvijezde“ pa čak i internetsku stranicu! Na našoj školskoj stranici možete pogledati prijašnje listove pa ako vam padne na pamet kako da poboljšamo svoj rad, javite nam!

Djelujemo već dugi niz godina i svake godine smo napredniji.

Marljivo radimo pod vodstvom učiteljice Maje Mlakar koja je ujedno i učiteljica hrvatskog jezika u našoj školi. Pomaže nam urediti i ispraviti naše pogreške.

Ako ste nadareni i želite da se vaš talent vidi (kao npr. neki sastavak, pjesma ili likovni uradak) javite se učiteljici Maji. Tko zna, možda postanete faca.

Sudionici novinarske skupine možete postati od 5. razreda osnovne škole pa ako želite posjetite nas! Uvijek ste dobrodošli! 

Nadam se da ćemo uskoro vidjeti nova lica!

                                                                                                                                                                                            sastavila: Hana Bilić, 8.b.

 

KONTAKT


LOGO ŠKOLE


OKVIRNI VREMENIK PISANIH PROVJERA

Raspored zvona

 


Raspored sati

 

 

Priloženi dokumenti:
raspored1.jpg
raspored1.pdf


Žurni poziv 112

         


Projekt e - Škole

Kutak za učenike

Kućni red škole


Oglasna ploča

Forum

Korisni linkovi

CERT
Računalna sigurnost
16.01.2018. 15:33
Uhićena osoba iza stranice LeakedSource.com
Kanadske vlasti uhitile su i optužile u sklopu policijske akcije "Project Adoration" na području Ontarija pojedinca koji se nalazio iza internetske stranice koja je prikupljala ukradene povjerljive i privatne podatke te ih prodavala. Prema riječima kanadske policije, Jordan Evan Bloom (27) je putem svoje internetske stranice LeakedSource.com prodavao privatne podatke vezane uz više od 3 milijarde korisničkih računa, a do sada je zaradio preko 200 000 američkih dolara. Stranica LeakedSource pokrenuta je krajem 2015. godine, a putem nje se trgovalo s povjerljivim podacima korisničkih računa vezanih uz usluge LinkedIn, VK.com, Last.Fm, Ashley Madison, MySpace, Twitter, Weebly te Foursquare. Lozinke i korisnička imena, prikupljene nakon značajnih incidenata curenja podataka, prodavane su svima koji su za njih bili spremni platiti naknadu. Stranica LeakedSource je početkom 2017. godine ugašena te su svi povezani računi na društvenim mrežama suspendirani nakon reakcije mjerodavne službe. Međutim, stranica istog domenskog naziva smještena na ruskim poslužiteljima još je uvijek aktivna te se putem nje još uvijek može doći po privatnih i povjerljivih podataka. Kanadska policija objavila je su joj u akciji pomagali predstavnici FBI-a te nizozemske policije bez kojih uhićenje ne bi bilo moguće. Prema nekim procjenama, Bloom bi mogao očekivati maksimalnu kaznu od 10 godina u zatvoru, a suđenje mu započinje 16. veljače. 16.01.2018 thehackernews.com


Hrvački klub LUDBREG

Net-sigurnost
Lista linkova je prazna
preskoči na navigaciju