preskoči na sadržaj
SPORT - 2009./10.

SPORTSKA NATJECANJA ŠŠK "LUDBREG"

šk. god 2009./10.

Početkom nove školske godine u OŠ "Ludbreg" započinje veoma živa sportska aktivnost u organizaciji ŠŠK "Ludbreg". Početak je pripao nogometnim nadmetanjima učenika od petog do osmog razreda. U konkurenciji učenika sedmih i osmih razreda prvo mjesto osvojili su učenici 8D razreda.

POBJEDNIČKA EKIPA 8d

U mlađoj kategoriji učenika petih i šestih razreda pobjedu su izvojevali učenici 6b razreda i ponjeli titulu najbolje ekipe. Sve utakmice veoma su kvalitetno sudili sami učenici i prvenstvo priveli kraju bez ijednog incidenta.

POBJEDNIČKA EKIPA 6b

MEĐUOPĆINSKO PRVENSTVO OSNOVNIH ŠKOLA U NOGOMETU I POLUZAVRŠNICA ŽUPANIJSKOG PRVENSTVA

U školskoj sportskoj dvorani u Ludbregu 15. 10. 2009. održano je međuopćinsko prvenstvo u malom nogometu. Sudjelovale su sve četri osnovne škole sa našeg područja. Ekipa iz Ludbrega bila je uvjerljiva i ove godine i pobjedila sve suparnike. Drugo mjesto osvojila je osnovna škola iz Velikog Bukovca a treće osnovna škola iz Svetog Đurđa. Tako su Ludbrežani stekli pravo igranja na poluzavršnici županijskog prvenstva. Poluzavršnica je održana u Novom Mrofu 23. 10. 2009. U konkurenciji šest škola ŠŠK "Ludbreg" osvojio je treće mjesto. Za plasman u finale trebalo je malo više sportske sreće. Pobjednici su bili učenici iz Kneginca, koji su i na završnici osvojili prvenstvo županije. Ludbrežani su se inaće ravnopravno nosili sa prvacima i izgubili u zadnjim minutama susreta.

 MEĐUOPĆINSKO PRVENSTVO U RUKOMETU

 

Međuopćinsko prvenstvo u rukometu održano je u Ludbregu 5. 11. 2009. u školskoj sportskoj dvorani. U muškoj konkurenciji prvo mjesto osvojili su uvjerljivo rukometaši osnovne škole iz Ludbrega, druga je bila ekipa Martijanca a treći rukometaši iz Velikog Bukovca. U ženskoj konkurenciji pobjedile su rukometašice iz Ludbrega a druge su bile rukometašice iz Svetog Đurđa. Ostale škole nisu imale predstavnice u toj kategoriji. Obje ekipe iz Ludbrega stekle su pravo igranja na poluzavršnici županijskog prvenstva.

ŽENSKA RUKOMETNA EKIPA ŠŠK "LUDBREG"

2. MJESTO U VARAŽDINSKOJ ŽUPANIJI

MUŠKA RUKOMETNA EKIPA ŠŠK "LUDBREG"

2. MJESTO U VARAŽDINSKOJ ŽUPANIJI

ŽUPANIJSKO PRVENSTVO U RUKOMETU

Rukometne ekipe ŠŠK "Ludbreg" u muškoj i ženskoj konkurenciji postigle su zapažene rezultate na prvenstvu Varaždinske županije.

Nakon osvajanja prvih mjesta na međuopćinskom i poluzavršnom županijskom prvenstvu, obje ekipe stekle su pravo igranja u finalu županijskog prvenstva. Prvenstvo je održano 20. 11. 2009. u osnovnoj školi Gornji Kneginec. Nakon uzbudljivih nadmetanja u muškoj konkurenciji prvo mjesto osvojili su rukometaši iz 2.OŠ  iz Varaždina. Drugo mjesto osvajaju Ludbrežani, treći su dječaci iz Vidovca a  tek četvrti favorizirani rukometaši iz Ivanca. Kod djevojaka najbolje su bile rukometašice iz Ivanca, druge su bile Ludbrežanke, treće Novi Marof i četvrte ekipa iz Salinovca. Posebno treba naglasiti finalnu utakmicu između Ludbrega i Ivanca. U regularnom dijelu utakmica je završila nerješenim rezultatom. Tek nakon izvođenja sedmeraca više sreće i živaca imale su rukometašice iz Ivanca i pobjedile jednim golom razlike

Obje ekipe zaslužuju sve pohvale, jer osvajanjem drugog mjesta u konkurenciji preko dvadeset škola veliki je uspjeh.

 

EKIPNO PRVENSTVO OSNOVNIH ŠKOLA VARAŽDINSKE ŽUPANIJE U ATLETICI

6. listopad 2009.

ŠŠK "Ludbreg" na ovom natjecanju bio je zastupljen sa dvije ekipe. U muškoj konkurenciji osvojili su šesto mjesto među petnaest ekipa. Zbog izostanka dvojice ponajboljih atletičara ekipa nije uspjela ponoviti rezultate prijašnjih atletičara, koji su gotovo uvjek bili među prvima. Djevojke su osvojile peto mjesto u konkurenciji deset škola.

EKIPA ATLETIČARA I ATLETIČARKI ŠŠK "LUDBREG"

 PRVENSTVO ŠKOLE U KOŠARCI

Održano je prvenstvo škole u košarci za učenice sedmih i osmih razreda. Nakon uzbudljivih nadmetanja u finale su se plasirale ekipe 8b i 8d razreda. Finalna utakmica bila je do kraja neizvjesna. Obje ekipe pokazale su zavidno znanje iz košarke.  Na kraju su pobjedile učenice 8d razreda i zasluženo osvojile prvenstvo škole.

POBJEDNIČKA EKIPA 8D RAZREDA

Završeno je prvenstvo škole za učenike sedmih i osmih razreda.Prvi dio natjecanja pripao je vrlo uvjerljivo pobjedničkim ekipama. Tek u finalu igrala se je prava i uzbudljiva košarka. U finale su se plasirale tri ekipe i to :8a, 7a i 8c. U prvoj utakmici učenici 8a pobjedili su bez večih problema učenike 8c. Sada je usljedila uzbudljiva završnica u kojoj su bili bolji košarkaši 7a i nakon tri susreta zasluženo osvojili prvenstvo škole.

 ŽUPANIJSKO PRVENSTVO U KOŠARCI

Osnovna škola Ludbreg tijekom veljaće, bila je domaćin prvenstva u košarci za muške i ženske ekipe s područja Varaždinske županije. Kod učenika u finale su se plasirale ekipe iz Radovana, Varaždinskih Toplica, Varaždina i Ludbrega. Kod učenica ekipe su stigle iz Ivanca, Lepoglave, Varaždina i Ludbrega.

Ludbreg je u polufinalu nadvisio ekipu Radovana sa 45 : 17. U drugoj utakmici Varaždinske Toplice pobjedile su 2. OŠ Varaždin. U finalu Ludbreg je lako savladao Varaždinske Toplice sa 42 : 17 i postao prvak županije. Kao prvaci plasirali su se na poluzavršnicu državnog prvenstva, koje će se održati ¸16. 03. 2010. u Molvama. Kod ženskih ekipa u polufinalu Ludbreg je pobjedio Lepoglavu a 6. OŠ Varaždin tek u produžetku pobjedila je odličnu ekipu iz Ivanca. U finalu su se sastale prošlogodišnje finalistice ekipe iz Ludbrega i Varaždina. Nažalost ovaj puta su pobjedile učenice iz 6. OŠ Varaždin i plasirale se na poluzavršnicu državnog prvenstva.

 

 

POLUZAVRŠNICA DRŽAVNOG PRVENSTVA U KOŠARCI ZA UČENIKE OSNOVNIH ŠKOLA

MOLVE - 16. OŽUJAK 2010.

                                                                             Košarkaši ŠŠK "Ludbreg" sudjelovali su na poluzavršnici državnog prvenstva u košarci - regija sjever i osvojili odlično treće mjesto. U polufinalnim susretima sastale su se ekipe Ludbrega i ekipe domaćina OŠ Molve, te ekipe iz Čakovca i Virovitice. Molve su savladale Ludbreg sa minimalnim rezultatom  43 : 38 a Čakovec je bio uvjerljiv protiv Virovitice 70 : 38. U finalnoj utakmici 1.OŠ Čakovec dobila je lako OŠ Molve sa 42 : 27 i tako osvojila prvo mjesto i pravo sudjelovanja na završnici državnog prvenstva. Ludbreg je za treće mjesto savladao ekipu Virovitice sa 46 : 40 i  potvrdio svoju neospornu kvalitetu.

PRVENSTVO ŠKOLE U RUKOMETU

Započelo je prvenstvo škole u rukometu za učenike i učenice od petog do osmog razreda. Prvo su odmjerili snage učenici petih i šestih razreda. Nakon odigravanja po skupinama u finale su se plasirale ekipe 6b i 6c razreda. Finale je igrano  na dvije dobivene utakmice. Nakon veoma zanimljivih i neizvjesnih nadmetanja učenici 6b uspjeli su dobiti dvije utakmice i tako osvojiti prvenstvo škole. Učenici 6b prvaci su i u nogometu. Tako osvajanjem dvostruke krune potvrdili su svoju sportsku nadarenost. Nakon proljetnih praznika nastavlja se prvenstvo u ostalim kategorijama.

NESTLE - ŠKOLSKA ATLETSKA LIGA - regionalno natjecanje
Atletičari i atletičarke iz OŠ "Ludbreg" nastupili su 24. i 25. svibnja 2010. na NESTLE - školskoj atletskoj ligi. Nastupilo je 200 natjecatelja i natjecateljki iz 20 osnovnih škola. U kategoriji učenika petih i šestih razreda najuspješniji je bio Dino Locaj u bacanju loptice od 200 grama sa rezultatom od 65 metara. Tim rezultatom stekao je pravo nastupa na državnom prvenstvu u  Zagrebu. David Šalamon zauzeo je treće mjesto u trci na 600m.

U starijoj kategoriji postignuti su još bolji rezultati. Ekipa od samo osam natjecatelja bila je veoma uspješna. Osvojeno je čak šest odličja i dva plasmana na državno prvenstvo. Sara Kolak bila je prva u bacanju kugle (11,78) i druga u skolu u dalj (4,58). Karlo Jadanić bio je drugi na 300m a Antonio Jalšić drugi na 1000m.Leo Gotić  svojim skokom od 5,44 u dalj također je uz  Saru stekao pravo natjecanja na državnom prvenstvu. Ines Kovačić  osvojila je treće mjesto na 300 m. Veoma uspješan bio je i Karlo Čić sa skokom od 5,23 osvojivši četvrto mjesto.

NESTLE - školska atletska liga - državno prvenstvo

U srjedu 2.06. 2010. održano je državno prvenstvo NESTLE - školske atletske lige. Troje atletičara iz OŠ Ludbreg zastupalo je ragiju Vareždin U muškoj konkurenciji Leo Gotić osvojio je peto mjesto sa skokom od 5,06 a Dino Locaj bio je četvrti sa 58,65 m u bacanju  loptice. Ekipno regija Varaždin zauzela je odlično drugo mjesto u konkurenciji osam regija. U ženskoj konkurenciji Sara Kolak osvojila je prvo mjesto u bacanju kugle sa hicem od 11,86. Tako je Sara i drugi put državna prvakinja u ovom natjecanju. . Nažalost ženska ekipa iz regije Varaždin zauzela je tek semmo mjesto. Sve čestitke maloj ekipi iz Ludbrega

SARA KOLAK - DRŽAVNA PRVAKINJA U BACANJU KUGLE

EKIPA ATLETIČARA I ATLETIČARKI ŠŠK "LUDBREG" /STARIJA GRUPA/

EKIPA ATLETIČARA I ATLETIČARKI - MLAĐA GRUPA

SPORTSKA NATJECANJA 2010./11.

 

 

BAČANI MIHAEL - PRVAK ŽUPANIJE U BACANJU KUGLE

RUKOMETAŠI ŠŠK "LUDBREG"

3. MJESTO NA ŽUPANIJSKOM PRVENSTVU

 

PRVACI ŠKOLE U NOGOMETU -  UČENICI 5D RAZREDA

PRVACI ŠKOLE U NOGOMETU - UČENICI 8B RAZREDA

 

 

KOŠARKAŠI OSVOJILI 3. MJESTO NA POLUZAVRŠNICI

DRŽAVNOG PRVENSTVA U VIRJU

 

SPORTSKA NATJECANJA

2011./12.

MEĐUOPĆINSKO PRVENSTVO OSNOVNIH ŠKOLA U MALOM NOGOMETU

LUDBREG 11. 10. 2011.

 

 

NOGOMETNE EKIPE IZ MARTIJANCA, LUDBREGA, VELIKOG BUKOVCA I SVETOG ĐURĐA

U školskoj športskoj dvorani u Ludbregu održano je 11. 10. 2011. međuopćinsko prvenstvo osnovnih škola u malom nogometu. Natjecanje se  odvijalo po bod sistemu, gdje  pobjeđuje ekipa koja ima više bodova i bolju gol razliku.Odigrano je ukupno šest utakmica. Evo rezultata: Martijanec - Veliki Bukovec 6 : 1, Ludbreg - Veliki Bukovec - 4 : 1, Sveti Đurđ - Veliki Bukovec - 0 :0, Ludbreg - Martijanec - 1 : 1, Martijanec - Sveti Đurđ - 6 : 3 i Ludbreg - Sveti Đurđ - 5 : 0. Prema izračunu prvo mjesto zahvaljujući boljoj gol razlici pobjedu je odnjela veoma dobra ekipa iz Martijanca, drugi su bili nogometaši iz Ludbrega sa istim brojem bodova i na začelju sa samo jednim bodom ostale su ekipe Svetog Đurđa i Velikog Bukovca. Pravo igranja na županijskom prvenstvu tako je stegla ekipa iz Martijanca. Ludbrežani na žalost nisu ovaj put imali sportske sreće.

ŽUPANIJSKO PRVENSTVO U ATLETICI

VARAŽDIN 12. 10. 2011.

Na atletskim borilištima u Varaždinu održano je ekipno prvenstvo osnovnih škola u atletici. Ludbreška osnovna škola učestvovala je sa dvije ekipe u muškoj i ženskoj konkurenciji sa 24 natjecatelja i natjecateljki. I ovaj put naši atletičari i atletičarke bili su doista odlični i osvojili su druga mjesta u obje konkurencije, što je lijepi uspjeh s obzirom da je sudjelovalo čak dvadeset  ekipa iz cijele županije. Ženskoj ekipi bilo je prvo mjesto na dohvat ruke i samo su je tri boda djelila od tog uspjeha. Kao i u nogometu jednostavno nemamo sportske sreće i  pored odličnih pojedinačnih rezultata.

MUŠKA ATLETSKA EKIPA - 2. MJESTO U ŽUPANIJI

ŽENSKA ATLETSKA EKIPA - 2. MJESTO U ŽUPANIJI

 

      DINO LOCAJ          LORENA ŠIMUNIĆ        

                               PRVAK U BACANJU KUGLE    PRVAKINJA NA 100 m                                     

      

MEĐUOPĆINSKO PRVENSTVO U RUKOMETU

LUDBREG - 25. LISTOPAD 2011.

OŠ LUDBREG PONOVNO JE BILA ORGANIZATOR MEĐUOPĆINSKOG PRVENSTV, OVAJ PUT U RUKOMETU ZA MUŠKE I ŽENSKE EKIPE. NATJECANJE JE BILO VEOMA ZANIMLJIVO I DO KRAJA NEIZVJESNO. U OBJE KONKURENCIJE POBJEDILE SU EKIPE IZ OŠ  LUDBREG. U FINALNIM BORBAMA BIO JE PRIKAZAN KVALITETAN RUKOMET. TO SE ODNOSI NA SUSRETE IZMEĐU LUDBREGA I SVETOG ĐURĐA. OBJE  EKIPE IZ LUDBREGA  TAKO SU STEKLE PRAVO IGRANJA U FINALU  ŽUPANIJSKO PRVENSTVA. DJEVOJKE PUTUJU U LJUBEŠČICU A DEČKI U LEPOGLAVU.

RUKOMETNE EKIPE PRIJE NATJECANJA

POBJEDNIČKA EKIPA OŠ LUDBREG

POBJEDNIČKA EKIPA OŠ LUDBREG

ŽUPANIJSKO PRVENSTVO U RUKOMETU

Lepoglava - 4. 11. 2011.

Na županijskom prvenstvu u Lepoglavi 4. studenog 2011. naši rukometaši osvojili su četvrto mjesto u konkurenciji devet ekipa. Ovaj puta opet je gol razlika odlučila za ulazak u finale. Nažalost u utakmici protiv ekipe Trnovca zapucano je dosta čistih zicera i na kraju samo nerješeni rezultat, bio je odlučujući za krajnji ishod. Pobjeda protiv ekipe Sračinca nije bila dovoljna za ulazak u finale. Daleko naš najbolji igrač Lino Struški  nije imao dovoljnu podršku svojih igrača i bio je usamljen u svojoj odličnoj igri.

ŽUPANIJSKO PRVENSTVO U RUKOMETU

LJUBEŠČICA - 7. 11. 2011.

Rukometašice ŠŠK "Ludbreg" učestvovale su na županijskom prvenstvu u rukometu. U konkurenciji sedam ekipa osvojile su drugo mjesto. Pobjedile su u dva susreta, jedan odigrale nerješeno i u finalu izgubile sa jednim golom razlike od IV. OŠ Varaždin. To je odličan uspjeh za naše djevojke s obzirom da su okosnica ekipe učenice sedmih razreda, koje su prvi puta učestvovale na tom natjecanju. Sve pohvale za ovaj uspjeh i očekujemo od njih slijedeće godine osvajanje i prvog mjesta.

RUKOMETAŠICE ŠŠK "LUDBREG" 2. MJESTO U VARAŽDINSKOJ ŽUPANIJI

 

MEĐUOPĆINSKO PRVENSTVO U KOŠARCI

LUDBREG - 22. 11. 2011.

Održano je međuopćinsko prvenstvo u košarci za muške ekipe. Na natjecanju su učestvovale tri škole iz našeg područja i to: Sveti Đurđ, Veliki Bukovec i Ludbreg. U prvoj utakmici Ludbreg je pobjedio veoma solidnu ekipu iz Svetog Đurđa rezultatom 31 : 21. Druga utakmica između Ludbrega i Velikog Bukovca završila je uvjerljivom pobjedom domaćina sa 37 : 10. U trečoj utakmici Sveti Đurđ bio je također bolji od Velikog Bukovca i odnio pobjedu sa 29 : 7. Ludbreg je tako osvojio prvo, Sveti Đurđ drugo i Veliki Bukovec treće mjesto. Prve dvije ekipe tako su stekle pravo igrati na završnici županijskog prvenstva, koje će se održati u Ludbregu 29. 11. 2011. Osim košarkaša i naše košarkašice su se plasirale na završnicu županijskog prvenstva. Prvenstvo će se organizirati u OŠ Cestica 14. 12. 2011.

 

KOŠARKAŠI ŠŠK "LUDBREG"

KOŠARKAŠICE ŠŠK "LUDBREG"

ŽUPANIJSKO PRVENSTVO U KOŠARCI

LUDBREG - 29. 11. 2011.

 

U Ludbregu je održano županijsko prvenstvo u košarci za osnovne škole u muškoj konkurenciji. Natjecanju je pristupilo devet ekipa, koje su bile prve na svojim  međuopćinskim prvenstvima. Ekipe su svrstane u tri grupe. Nakon razigravanja po grupama prvaci su ušli u finalnu grupu. Finale su izborili košarkaši iz Ivanca, Ludbrega i IV. OŠ Varaždin. U prvom susretu Ludbreg je pobjedio ekipu Ivanca. IV. OŠ Varaždin lako je savladala Ivanec. Tako je odlučujuća utakmica bila između Ludbrega i Varaždina. U prve tri četvrtine susret  je bio ravnopravan. U posljednoj četvrtini Ludbrežani nažalost posustaju i Varaždinci na kraju pobjeđuju i osvajaju županijsko prvenstvo. Nakon dvogodišnje dominacije Ludbrega IV. OŠ Varaždin preuzela je prvo mjesto. Ipak sve čestitke našim košarkašima, koji su osvajanjem drugog mjesta i dalje u vrhu županijske košarke.

 

 

EKIPE SUDIONICE ŽUPANIJSKOG PRVENSTVA U KOŠARCI

 

KOŠARKAŠI ŠŠK "LUDBREG" 2. MJESTO U ŽUPANIJI

 

LOGO ŠKOLE


KONTAKT

Osnovna škola Ludbreg

A.Kačića Miošića 17, 42230 Ludbreg

Tel; fax: 042/810-834

e-mail 1:

ured@os-ludbreg.skole.hr

e-mail 2:

os-ludbreg@osl.hr 


OKVIRNI VREMENIK PISANIH PROVJERA

Okvirni vremenik za prvo polugodište za OŠ Ludbreg je u nastavku (excel tablica). 

Vremenik je dostupan i vidljiv u E-dneviku.

U slučaju potrebe, učitelji zadržavaju pravo promjene termina, o čemu će učenici biti pravovremeno obaviješteni.

Želimo vam puno uspjeha! 


Raspored zvona

 


Raspored sati

 

 

Priloženi dokumenti:
raspored1.jpg
raspored1.pdf


Žurni poziv 112

         


Projekt e - Škole

Kutak za učenike

Kućni red škole


Oglasna ploča

Forum

Korisni linkovi

Hrvački klub LUDBREG

CERT
Računalna sigurnost
13.10.2017. 15:33
Otkriven način zloupotrebe Dynamic Data Exchange (DDE) značajke u MS Office paketu
Sve je veći broj novih oblika cyber kriminala i tradicionalne tehnike kojima su se napadači do sada služili bivaju zamijenjene sve novijim i inovativnijim tehnikama. Sigurnosni stručnjaci iz tvrtke Cisco Talos otkrili su kampanju širenja zlonamjernog sadržaja koja je koristila zlonamjerni Microsoft Word dokument koji je izvršavao zlonamjerni programski kod na zaraženim računalima. Specifičnost kod ovog zlonamjernog sadržaja jest činjenica da za napad ne koristi Macro naredbe ili narušavanje integriteta radne memorije. Ovu tehniku stručnjaci iz tvrtke Sensepost opisali su u izvješću u kojem stoji kako zlonamjerni sadržaj koristi ugrađenu DDE (engl. Dynamic Data Exchange) funkcionalnost u MS Office paketu kako bi izvršio pokretanje proizvoljnog programskog koda koda. Korisniku se prilikom pokretanja koda ne pokazuje upozorenje, već samo skočni prozor u kojem se traži dozvola za pokretanje. DDE protokol koriste mnoge aplikacije, u koje spadaju Excel, Word, Quattro Pro i Visual Basic, kako bi dijelile sadržaj između dvije pokrenute aplikacije. Microsoft ovaj propust ne smatra prijetnjom, a njihov je stav kako je DDE protokol dodatna funkcionalnost koja se ne može ukloniti, može je se samo poboljšati. Kako trenutno ne postoji mogućnost onemogućavanja pokretanja koda putem DDE funkcionalnosti, korisnicima se preporučuje praćenje sistemskih zapisa kako bi otkrili moguću prijetnju. Također, najbolja je zaštita još uvijek odgovorno i oprezno postupanje s dokumentima pristiglih s nepoznatih adresa. 12.10.2017 thehackernews.com


Net-sigurnost
Lista linkova je prazna
preskoči na navigaciju