preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Novosti

ODGODA TESTIRANJA ZA UPIS U 1. RAZRED - NOVO!

Poštovani roditelji,

vjerujem da ste s  nestrpljenjem čekali poziv da s vašim djetetom dođete u školu na testiranje za upis u 1. razred, kao što smo i mi čekali da nam Ministarstvo znanosti i obrazovanja da dozvolu da s tim krenemo, nakon što je u ožujku sve bilo stopirano radi izvanredne situacije s koronavirusom. Dočekali smo takvu uputu i zato vam odmah poslali pozive, koje ste dosad već trebali primiti. No, jučer, 13.5.2020., Ministarstvo nam je poslalo novi naputak prema kojemu se testiranje ne može vršiti do daljnjega. Isto tako, krenuli su u hitne izmjene i dopune Pravilnika o postupku utvrđivanje psihofizičkog stanja djeteta, kojim se predlaže produživanje roka za testiranje, ali i mogućnost online testiranja (na daljinu).

Zato vas moramo ponovo obavijestiti da se testiranje u školi do daljnjega neće provoditi i ujedno vas molimo za razumijevanje. To znači da s djetetom ne dolazite u školu prema pozivu koji ste dobili, ali vas molimo da nam dostavite popunjene dokumente koje smo vam poslali s pozivom. Za liječničke preglede bit ćete naknadno obaviješteni, kad nam školska liječnica da termine.

Dokumenti koje treba dostaviti popunjene:

1. Upisnica – ne zaboravite popuniti i podatak hoće li vaše dijete pohađati izborne predmete INFORMATIKU i VJERONAUK 

2. Upitnik:- također vas molimo da to isto zaokružite i na upitniku na kojem obavezno mora biti sve popunjeno. Ne zaboravite označiti i podatak hoće li vaše dijete polaziti produženi boravak kao i kontakt na koji vas možemo dalje kontaktirati ( e-mail, telefon ). Molimo da upišete i podatak imate li kod kuće računalo s kamerom  ili pametni telefon, s pristupom internetu, kako bi u slučaju potrebe mogli obaviti testiranje na daljinu. Ako mislite da nam trebate reći još nešto što nije navedeno u upitniku, molimo da nam to isto napišete.

3. Privola - za objavu imena i prezimena djeteta ukoliko se slažete da objavimo popis razrednih odjela na stranici škole (kad testiranje bude kompletno gotovo i razredi formirani).

Molimo vas da popunjene dokumente (upisnica, upitnik, privola) koje ste primili poštom uz poziv za testiranje popunite i donesete u školu ( mali ulaz OŠ ) u vremenu od 7:00 do 15:00 sati svakim radnim danom, do 22.5.2020. i stavite u kutiju na kojoj piše da je predviđena za tu dokumentaciju. Ukoliko ste u mogućnosti, možete i skenirati i poslati na mail durda.kladic@skole.hr .

Dokumenti su nam potrebni kako bi na vrijeme mogli naručiti udžbenike, formirati grupe za produženi boravak i organizirati rad u školi.

Ovim putem još jedanput primite naše isprike radi mijenjanja termina i informacija koje se mijenjaju iz dana u dan, no moramo postupati prema uputama Ministarstva te vas molimo za razumijevanje i strpljenje.

Ravnateljica

Klikom na OPŠIRNIJE možete preuzeti obrasce upitnik, upisnicu i privolu.Priloženi dokumenti:
1._UPISNICA_u_OS.pdf (257.51 KB)
privola_za_ucenike__1.razred.pdf (82.28 KB)
Upitnik_za_roditelje-2020.pdf (83.21 KB)

Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: ĐURĐA KLADIĆ   datum: 14. 5. 2020.

LOGO ŠKOLE


Upisi u SREDNJU


PRVI RAZRED 20-21

Ovdje možete preuzeti potrebne dokumente za popunjavanje za upis u prvi razred osnovne škole. 

Možete poslati popunjene mailom ili donijeti u školu. 


KONTAKT


Kalendar
« Lipanj 2020 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
Prikazani događaji


 


Individualni razgovori

Projekti prehrane

Raspored zvona

 


Raspored sati

 

 

 


Žurni poziv 112

         


EU


Projekt e - Škole

Kutak za učenike
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: nema podataka

Kućni red škole


Oglasna ploča

Forum

Korisni linkovi

CERT
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: nema podataka

Net-sigurnost
Sigurnost djece na netu

preskoči na navigaciju