preskoči na sadržaj
ŠKOLA PLIVANJA

ŠKOLA PLIVANJA

 

 

Škola plivanja u OŠ "LUDBREG" provodi se kontinuirano od školske godine 1993./94 na bazenima u Varaždinskim Toplicama. Školu polaze učenici trečih razreda. Nastavu provode educirani učitelji plivanja, Tomica Letina i Zenil Vugrinec. Tečaj traje pet dana sa ukupno 25 sati učenja. Takvim načinom rada uspjevamo gotovo u potpunosti obuhvatiti sve učenike naše škole i obućiti ih ovoj za život važnoj vještini. U proteklih 15 godina kroz školu je prošlo preko 1200 učenika i učenica.

            UČENICI ŠKOLE PLIVANJA U VARAŽDINSKIM TOPLICAMA

 

 

ŠKOLA PLIVANJA  - šk. god. 2009./10.

U novoj školskoj godini škola plivanja provodit će se u tjeku mjeseca listopada. Prva grupa učenika 3a i 3b razreda završila je uspješno tečaj plivanja u razdoblju od 12. 10. do 16. 10. 2009. U grupi je bilo 42 učenika. Druga grupa učenika 3c  i 3d polazila je tečaj od 19. 10. do 23. 10. 2009. i također uspješno završila obuku plivanja. Grupu je sačinjavalo 40 učenika.

 

UČENICI 3A RAZREDA

UČENICI 3B

 

UČENICI 3C RAZREDA

 

UČENICI 3D RAZREDA

LOGO ŠKOLE


KONTAKT

Osnovna škola Ludbreg

A.Kačića Miošića 17, 42230 Ludbreg

Tel; fax: 042/810-834

e-mail 1:

ured@os-ludbreg.skole.hr

e-mail 2:

os-ludbreg@osl.hr 


Upisi.hr


Žurni poziv 112

         


Projekt e - Škole

OKVIRNI VREMENIK PISANIH PROVJERA

U nastavku možete preuzeti datoteke OKVIRNOG VREMENIKA PISANIH PROVJERA za drugo obrazovno razdoblje 2016./2017.

U slučaju potrebe, učitelji zadržavaju pravo promjene termina, o čemu će učenici biti pravovremeno obaviješteni.

Želimo vam puno uspjeha! 


Raspored zvona

 


Raspored sati

Kutak za učenike

Kućni red škole


Oglasna ploča

Forum

Korisni linkovi

Hrvački klub LUDBREG

CERT
Računalna sigurnost
23.06.2017. 16:08
WannaCry zarazio semafore u Australiji
Prošlog je tjedna 55 prometnih kamera u Australiji zaraženo zlonamjernim ransomware sadržajem WannaCry. Prema trenutnim informacijama, do zaraze je došlo tijekom održavanja, tj. u trenutku kada je tehničar spojio zaraženi USB s uređajima koji koriste operacijski sustav Windows. Kamere nisu spojene na internet te se zlonamjerni sadržaj zadržao na uređaju bez mogućnosti neposrednog daljnjeg širenja. Unatoč tome što su bile zaražene, kamere su nastavile raditi te je jedini pokazatelj zaraze zlonamjernim sadržajem bila činjenica kako su se kamere svakih nekoliko minuta ponovo pokretale. Iz nadležne su službe objavili kako je ranjivost otklonjena te kako trenutno traje proces čišćenja zaraženih kamera. Slučajevi zaraze zlonamjernim ransomware sadržajem WannaCry zabilježeni su ovog mjeseca i u tvornici automobila Honda gdje je zbog širenja došlo do prekida proizvodnje. Unatoč tome što je glavnina štete napravljena sredinom svibnja, WannaCry je još uvijek aktualan zato što velik broj korisnika još uvijek nije poslušao savjet Microsofta te preuzeo najnoviju zakrpu.   22.06.2017 bleepingcomputer.com


Net-sigurnost
Lista linkova je prazna
preskoči na navigaciju